” Cepatnya back to shape, macam baru semalam nampak besar perut.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Terbaru Selepas Seminggu Bersalin, Penampilan Scha Alyahya Cur1 Perhatian Ramai. Memang Nampak Slim Dan Cantik Betul Mommy Anak Dua Ni !!

Pada 12 Feb lalu, pelakon dan pengacara terkenal, Scha Alyahya telah selamat melahirkan cahaya mata keduanya iaitu seorang bayi perempuan di sebuah pusat perubatan terkemuka di Kuala Lumpur. Perkongsian berita gembira itu dikongsikan oleh suaminya, Awal dan Scha sendiri menerusi akaun Instagram mereka.

Sudah semestinya ramai yang tidak sabar melihat wajah anak kedua pasangan ini. Namun bagi yang mengikuti perkembangan Scha menerusi rancangan ‘Schaawal Baby Bo0m’ pasangan ini telah berkongsi momen indah ketika kelahiran anak kedua mereka dan berkongsi wajah si kecil itu buat tontonan ramai.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Scha telah berkongsi gambar terbaru dirinya bersama anak keduanya itu berada di sebuah hospital selepas seminggu Scha bersalin untuk menjalani check up ibu dan anak.

Perkongsian gambar terbaru Scha selepas bersalin itu sehingga kini telah mendapat sembilan puluh ribu lebih tanda suka dan ratusan komen daripada netizen. Manakan tidak, penampilan Scha meskipun masih berp4ntang kelihatan cantik bergaya.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang masih memberikan ucapan tahniah buat Scha atas kelahiran anak keduanya dan memuji kecantikan Scha meskipun masih baru bersalin dan dikatakan badannya sudah kelihatan slim. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Belum habis p4ntang pon dah nampak slim dan lawa Scha, apa tips untuk cepat langsing lepas bersalin, pls share.. “

” Cepatnya back to shape. Macam baru semalam nampak besar perut, hari ni dah back to shape. Kalau macam ni tahun2 boleh mengandung, congrats mommy and baby .. “

” Jelesssnyaaa kenapa tak pernah gem0k eh. Aku kalau lepas bersalin 6 bulan baru kurus tu pun gigih jaga diet.. “

” Tahniah Scha, penantian yang lama untuk anak kedua, semoga anak dan ibu sentiasa dalam sihat dan selamat berpantang.. “

” Wah nampak cantik betul lah mommy, walaupn dalam pantang nampak segar dan sihat, jaga diri yer Scha.. “

” Semp0i, gaya Scha ni, baru seminggu bersalin tengok gaya tak macam baru bersalin. Selamat berpant4ng Scha.. “

” Jumpa doktr pun cun Scha, wah dah nampak kurus, cepat betul lah Scha kurus. Semoga baby L dan Scha dalam keadaan sihat.. “

Wahh, betulah Scha memang nampak cantik dan slim, patut ramai yang puji Scha. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Scha dan baby L sentiasa dalam keadaan sihat dan selamat berpant4ng Scha.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Scha Alyahya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..