” Ish ger4m pulak dengan suara dia ni, merdunya.. ” – Netizen

Nad Zainal Payung Nyanyian Lagu Tema Drama Takdir Yang Tertulis, Kendati. Wah Suara Nad, Lunak Merdu Sungguh. Tinggi Tarik Last Tu, Powerlah !!

Kehebatan lakonan pelakon kecik molek, Nad Zainal tidak dapat dinafikan lagi. Baru sahaja beberapa hari yang lalu, drama sensasi Takdir Yang Tertulis lakonan mantap Nad bersama Datin Elvina, Nazim Othman dan Alvin Chong berakh1r namun masih menjadi sebutan kerana plot twist pada penghujung ceritanya.

Menerusi akaun Instagram Nad Zainal, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Nad menyanyikan lagu tema drama tersebut berjudul Kendati. Nad yang menulis di kapsyennya berbunyi ‘ belanja sikit ala-ala teater muzikal kehidupan kami ‘.

Suara Nad walaupun hanya sedikit sahaja nyanyian yang didengarkan sungguh merdu bunyinya. Siapa sangka Nad ada suara yang gemersik sebegini. Dalam keadaan Nad yang sudah sarat hamil anak keduanya ini, wajah Nad nampak serinya.

Anak sulungnya yang dipanggil Yem juga turut mengiringi nyanyian mommynya ini. Wah sama naik dua beranak ini, sempat Yem membuat mimik muka lucunya di hujung video. Bila Nad dan Yem bergabung pasti meriah jadinya.

Jom tonton video di bawah :

Suara Nad memang kedengaran sedap dan merdu dan ini mendapat pujian daripada peminat. Ramai yang meminta supaya Nad berkongsikan video penuh nyanyiannya ini. Antara komen-komen peminat :

” Nyahhh sedapnya suara.. ” – Datin Elvina

” Sedap nyah suara mu, jom duet.. ” – Ochee fukada

” Sedap suara boleh bljr dgn cikgu syafi for control vocal hehe. comel jer nad makin cantkk. Nantikan.. Takdir Yang Tertulis The Musical di Istana Budaya.. “

” Ishhh ger4m pulak dengan suara dia ni Haha… So shedaap. Merdunya suara nanad. Haha anak ikut sekali naik sehh.. “

” Powerrr suara, sedap nya suara nad, nak full version. Hujung hujung yem boi haha. Yem ckp apa tu muka tekej0t. Yem siap jadi backing vokal moms.. “

” Merdunya suara Nanad, suara latar dak Yem tu. Bestnya ada geng nyanyi dekat rumah. Nad, adore you. lakonan you terbaik. Wish you success.. “

” Nanad suara you sedap sangat. Nak full please. Sebab nad la saya duk ulang lagu ni pah ceroh haha. Tak puas dengar pendek sangat.. “

” Nanad ko boleh nyanyi pulak ke aduhai ya tuhan. Kiut je suka betul ni nanad dengan lagu kendati. Hehe Belanja la full, sedapp kot. we want more we want more.. “

” Ala nape record kejap je. nyanyi la smpai hab1s . Boleh masuk the masked singer tahun depan ni.. suara sedap, multitalent. Semoga sihat dan bahagia selalu.. “

Berlakon hebat, menyanyi pun lunak merdu, ada bakat terpendam Nad ini. Mungkin boleh kembangkan lagi bakat suaranya itu di masa hadapan. Semoga Nad sentiasa sihat dan dipermudahkan urusan sepanjang mengandung sehingga selamat melahirkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nad Zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..