” Cantiknya kak Scha even dalam pant4ng, glowing.. ” – Netizen

Penampilan Terbaru Scha Alyahya Ketika Dalam Pant4ng Cur1 Perhatian Peminat. Berserinya Scha, Memang Natural Beauty !!

Scha Alyahya selamat melahirkan puteri keduanya pada 12 Februari yang lalu. Detik kelahiran bayinya ini juga dibawakan eksklusif di saluran Astro Ria minggu lalu dalam rancangan Schawal Baby B00m 2021.

Sehingga kini, bayi ini hanya digelar sebagai baby L dan masih belum diumumkan lagi namanya. Sama seperti kakaknya Lara Alana, pastinya pangkal namanya akan sama. Terdahulu Scha juga ada berkongsi gambarnya kelu4r ke hospital bersama Baby L.

Meninjau akaun Instagram Scha Alyahya, telah dikongsikan sekeping gambar terkininya bersama baby L. Wajah Scha yang pol0s tanpa secalit solekan itu nampak cantik dan berseri-seri sekali walaupun berada dalam pant4ng.

Scha turut menulis di kapsyennya mengatakan kata orang jika bayi tidur, waktu itu juga sang ibu boleh tidur. Iyelah ada bayi yang siangnya dipenuhi dengan tidur sahaja namun malam berjaga sehingga berjam-jam lamanya. Jadi bolehlah si ibu mengumpul tenaga untuk melayani si kecil nanti.

Jom baca perkongsian di bawah :

Kulit muka Scha yang bersih dan licin ini telah menarik perhatian peminat. Tak pernah tak cantik Scha ini, tak bersolek pun tetap nampak manis. Antara komen-komen peminat :

” Hi mummy baru again, ish so so beautiful. Macam mana boleh cantik sangat ni ya Allah.. Selamat berpant4ng Scha.. “

” Scha tak makeup pun cantik semulajadi,. Ampa selalu cakap guna filter, tapi takde filter pun cantik how.. “

” Cantiknya kak Scha even dalam pant4ng, gl0wing and h0t mummy sangat, Can’t wait nak tau name baby L.. “

” Natural beauty, pant4ng pun lawo. Cantiknya kulit muka Scha, flawless. Dalam pant4ng pun cantik macam nak perg1 mall.. “

” Jeal0us la ibunya tak make up pun lawa, segak mami. Dalam pant4ng pun comelnya mommy, saya dalam pant4ng macam mak lamp1r tak cantik macam Scha.. “

” Alamak mommy ni cantik sangat. Lepas bersalin muka bertambah-tambah seri dan lawa Scha ni. Gl0wing dan flawless sangat.. “

Memang nampak muka Scha bertenaga dan cantik sahaja walaupun masih dalam tempoh berpant4ng. Licin jer tengok kulit muka dia. Apa pun, selamat berpant4ng buat Scha dan semoga kembali sihat seperti biasa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Scha Alyahya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..