” Wow manisnya tahap pot0ng kaki, macam pengantin baru hehe.. ” – Netizen

Datin Alyah Kongsi Gambar Berdua Bersama Dato’ Ramli MS Di Atas Pelamin. Amboi Segaknya Tok Ram, Datin Alyah Pun Cantik. Dah Macam Pengantin Baru Jer, Sweet Lah !!

Dua hari yang lalu, telah berlangsungnya majlis perkahwinan anak perempuan Dato’ Ramli MS, Nadiah Ramli dan pasangannya, Taufik. Dato’ Ramli yang menikahkan sendiri anaknya ini dan menyempurnakan majlis akad nikah pasangan ini.

Datin Alyah juga semalam turut berkongsikan beberapa keping gambar sekitar majlis perkahwinan Nadiah ini. Bekerjasama bersama seluruh keluarga yang lain, semuanya berjalan dengan lancar dan sempurna.

Menerusi akaun Instagram Alyah, telah dikongsikan sekeping gambar yang memperlihatkan Alyah bersama Dato’ Ramli di atas pelamin. Dato’ Ramli yang segak dalam baju Melayu lengkap bersampin dan Alyah juga tampil cantik dalam kaftannya.

Alyah menulis di kapsyennya dalam nada bergurau mengatakan dia bukan b1bik lagi dan mereka ‘seri’. Jarang untuk dapat melihat pasangan ini bergambar berdua sebegini. Lagi menarik bergambar di atas pelamin lagi, nampak seperti pengantin baru pun ada.

Jom baca perkongsian di bawah :

Sama cantik, sama padan , Alyah dan Dato’ Ramli nampak gembira. Pengantin lama pun nampak berseri-seri bila bergambar berdua. Antara komen-komen peminat :

” Wow wow wow, manisnya tahap pot0ng kaki ni. Macam pengantin baru hehe. Alhamdulillah berseri-seri, semoga bahagia hingga ke jannah.. “

” Selamat pengantin baru, awalnya you all sambut wedding anniversary hehe. Sweetnya jarang tengok bergambar berdua, kan bagus kalau selalu hehe.. “

” Berseri-seri naik pelamin, tahniah Datin. haha caption ‘i’m n0t ur bib1k anymore’ so cute. Gitulah asam garam sebuah maghligai.. “

” Sweet awak, selamat pengantin lama. Semoga kekal ke jannah Tokram dan Alyah. Kali ni ready menganc4m kak, tu yg tak bibik dah…so nice seh ur baju.. “

” Masya Allah berseri-seri mak dan bapa pengantin. Sus4h nak jumpa datin dgn Dato’ bergambar berdua, sweet sgt . semoga Dato dgn datin kekal bersama hingga ke Jannah .. Aamiin.. “

” So sweet, happy happy selalu. suke sangat tgk both of you. Cantik bagai pinang dibel4h dua…Tokram nampak segak …Till jannah aamin.. “

” Siapa yang naik pelamin ni, berseri-seri dan sweetnya pasangan sejoli datin Alyah dan Dato Ramli ni, bersemut. Semoga till jannah.. “

Peminat jadi teruja apabila melihat pasangan merpati sejoli ini bergambar berdua. Pengantin lama pun tetap bergaya. Semoga mahligai bahagia Datin Alyah dan Dato’ Ramli ini sentiasa dikurniakan kegembiraan dan berkekalan sehingga ke jannah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alyah Abu Hasan, IG Ramli Mohamed Salleh

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..