” Cantiknya design rumah ni, dapat bayang besar rumah Sha.. ” – Netizen

Shila Amzah Muatnaik Video Rumah Baru Di Instagram Raih Perhatian Peminat. Wah, Besarnya, Nampak Mewah. Cantik Sangat Walaupun Belum Siap Deko !!

Meninjau ke akaun Instagram penyanyi Shila Amzah, p0sting terbaru Shila telah mencur1 perhatian para pengikut Instagramnya. Shila telah berkongsi video keadaan di rumah barunya yang sedang diubahsuai.

Menurut Shila, rumah tersebut dibeli olehnya hasil daripada titik peluhnya sendiri. Shila yang sememangnya sudah lama mengimpikan untuk memiliki rumah sendiri akhirnya telah pun termakbul.

Sebelum Shila memiliki rumah sendiri, Shila sering mencari dan menyimpan mana-mana ilham dekorasi rumah untuk diinspirasikan di rumahnya sendiri. Pastinya rumah Shila sangat cantik apabila siap dihias kan.

Perkongsian Shila ini telah mendapat lebih 19 ribu likes buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Nampak cantik dan besar rumah baru Shila ni. Ramai peminat tidak sabar menanti Shila membuat house tour pula.

Jom tonton video di bawah :

Ramai peminat mengucapkan tahniah kepada Shila kerana berjaya membeli sebuah rumah hasil daripada usahanya sendiri. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Alhamdulillah.. warmest congratulations babe on your achievement.. seronok tau ada rumah sendiri .. nk hias apa pun ok jer.. “

” Tahniah, semoga satu hari kita pulak berada dan merasa rumah impian yang kita idamkan.. dapat bayang besar umah sha.. “

” Aminnnn. Congrats kaksha. Soo happy for you. Doakan my home pula ye.. lawanya rumah akk shila.. kak sha share sebelum selepas tak sabar nak tgok.. “

” Tahniah shahila.. Moga rumah impian jadi syurga buat family mu. Yg penting bahgia dan happy.. Kak sha nanti dah siap buat lah house tour .. “

” Rumah cashhh.. perghhh alhamdulillah.. Doakan sy juga yea.. rumah dh lps cume utk renovate tu… moga dpt la sy buat dapo idaman sy… “

” Canteknye design rumah ni.. ada yard.. Mcm rumah berlakon2 gtu Alhamdulillah tahniah.. suka tengok pattern rumah sha.. “

” Tahniah… saya pun teringin nak ada rumah sendiri.. cantik dan besar lahh… seronok nya lah kalau saya .. “

Tidak kisah besar atau pun kecil sesebuah rumah itu, apabila ia merupakan rumah sendiri pastinya seronok untuk dihias mengikut citarasa sendiri. Tahniah diucapkan kepada Shila kerana berjaya memiliki rumah idaman.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shila Amzah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..