” Cantiknya, dah nampak perut Scha.. ” – Netizen

Penampilan Terkini Scha Alyahya Yang Semakin Sar4t Mengandung Anak Kedua. Wah, Makin Berseri Dan Comel Jer Baby Bump !!

Umum mengetahui, pelakon Scha Alyahya kini sedang mengandung anak yang kedua hasil perkongsian hidupnya bersama pelakon dan pengacara, Awal Ashaari. Pasangan ini sememangnya sudah lama menanti untuk menimang cahaya mata yang kedua.

Meninjau ke akaun Instagram, Scha ada memuatnaik gambar terbarunya dengan kandungannya kini yang sudah memasuki 7 bulan. Mengenakan pakaian berwarna pink dengan corak berjalur, penampilan Scha ini telah meraih perhatian ramai peminat.

Manakan tidak, mengandung pun kelihatan cantik. Malah wajah Scha nampak lebih cantik daripada selalu kerana semakin berisi. Pastinya pasangan ini berasa teruj4 untuk menyambut kelahiran cahaya mata kali ini setelah Lara Alana sudah berusia 7 tahun pada tahun ini.

Ramai yang meneka bahawa Scha bakal mendapat bayi perempuan berdasarkan pada bentuk perutnya. Namun ada juga yang meneka Scha bakal mendapat bayi lelaki. Walau apa pun tekaan netizen, apa yang penting semoga semuanya sihat. Kalau dapat bayi lelaki pastinya lengkap sudah sepasang cahaya mata.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Rata-rata netizen memuji penampilan Scha yang nampak berseri dan cantik walaupun mengandung. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Cantek schaa walau pun nk masok anak kedua mesti jaga pant4ng kn jgn ikut org lain tu anak satu dh tak berseri org luny4i dh.. tengok perut macam baby girl..  “

” Cantiknya. stvnning as always . stay safe. Semoga scha. Sehat, slmt melahirkan babby boy…tentu hensem. Dah nampak perut scha alyahya.. “

” Cantik dan berseri-seri dgn wajah keibuan. Stay safe scha. Dduk mcm tu pun cantik kak scha, stay safe akak. nice dress.. cantik berseri mesti baby girl.. “

” Cantik n humble sangat…. Makin berseri la Scha. Comel schaalyahya semoga bby dan ibu sihat2 selalu.. Pipi dah temb4m sikit, comey.. “

” Berseri laaaaa mommy schaalyahya ni.. cantik sungguh. So cantik la. Berseri-seri mommy ni. Semoga schaalyahya n baby sihat.. “

” Nape cantik sngt nie…. beautiful mom. Macam nak mengandung dan cantik sangat.  baju pun cantik. nampak santai sahaja.. “

” Betul la awalashaari cakap… time pregnant je dpt tgok mummy schaalyahya muka manja. You must be feeling magical from within.. “

Wah, nampak berseri-serikan Scha. Inilah yang dikatakan seri ibu mengandung. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga dipermudahkan segala urusan Scha sepanjang menj4lani tempoh mengandung sehinggalah melahirkan. Semoga semuanya dalam keadaan selamat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Scha Alyahya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..