” Cantik menantu mami, padanlah dengan Rees.. ” – Netizen

Azhar Sulaiman Kongsi Gambar Bakal Menantunya Raih Perhatian Ramai. Wah Cantik Dan Manis Orangnya, Daddy Yang Sangat Sporting Ni !!

Nama Azhar Sulaiman sudah tidak asing lagi dalam dunia hiburan. Azhar merupakan seorang pelakon dan juga pengacara yang berbakat. Azhar kini sudah memiliki tiga orang cahaya mata yang kini sudah meningkat dewasa.

Terbaru di akaun instagram Azhar atau lebih mesra disapa dengan panggilan mami, Azhar telah memuatnaik satu foto yang telah menarik perhatian ramai. Foto tersebut merupakan foto seorang wanita yang diperkenalkan oleh Azhar sebagai bakal menantunya.

Menurut Azhar, wanita tersebut menawarkan diri kepadanya untuk menjadi menantu. Namun Azhar tidak mahu menjadi posmen atau orang tengah kepada wanita berkenaan dan menyerahkan segala keputusan kepada anak lelakinya, Andika Rees Pahamin.

Namun rata-rata netizen memberi komen dengan memuji kecantikan wanita ini yang dilihat sangat sepadan dengan anak lelaki Azhar yang juga merupakan seorang yang kacak. Nampak sama cantik dan sama padan.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Perkongsian ini mendapat lebih daripada 100 komen buat masa ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Cantik sangat mami, Sah .. Comel mamiā€¦ pandai rees cari.. Manissss.. ayuhhhh mami halalkan hubungan mereka.. “

” SubhanAllah, manis cantik menantu mami .. Lawanyaaaaa padan dgn rees.. takpe la mami sesekali jadik posmenn.. ok wattt.. “

” So sweet, cntiknya.. ok shes cantik i is giveup .. Sportingnya mami…. pndainyaa anak cari menantu yg solehah.. “

” Cantik dan solehah.. Lahhh sesuai sangat.. menantu lawa pak.. Cantikkk lembut air mukanya.. Klu dpt anak laki mesti hensem mcm Azhar Sulaiman.. “

” Cantikk nya dia mami sama padan hehe.. Make use daddy as posmen, nowdays all using finger tips no fun.. ha.. ha.. “

” Oh cantiknye menantu mami .. Kalau rees tak nak… mami ambiklah jd no 2. Mami pun masih bergetah lg tu… sayang kalau dilepaskan.. “

” Lawaaaa menantu mami.. Lulus sgt2 dah nie Mami, tak yah interview lagi dah.. Hehe .. baik budak ni.. “

Wah, boleh dikatakan sangat berani kerana menawarkan diri untuk menjadi menantu kepada seorang selebriti. Azhar juga dilihat seorang bapa yang sangat sporting apabila bersama dengan anak-anak. Apa pun jodoh dan pertemuan semuanya sudah ditentukan. Kalau dah jodoh tidak ke mana.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Azhar Sulaiman

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..