” Rumah atau istana ? Besar betul macam resort.. ” – Netizen

Muatnaik Video Mengubahsuai Rumah, Kemewahan Rumah Azhar Sulaiman Sekali Lagi Cur1 Tumpuan Peminat. Memang Wow Sangat, Macam Hotel Mewah Bertaraf Lima Bintang !!

Sebelum ini pernah tul4r video kemewahan rumah pelakon Azhar Sulaiman apabila anaknya, Kasih Leia Ixora memuatnaik video Tik T0k yang dilakukan di sekitar persekitaran rumah mereka. Kemewahan rumah Azhar itu telah menarik perhatian netizen.

Umum mengetahui, Azhar juga merupakan seorang arkitek. Kediaman mereka sekeluarga juga sangat lengkap kerana mempunyai padang golf mini, kolam renang yang luas dan kawasan lapang untuk melakukan aktiviti rekreasi.

Azhar juga dilihat aktif di media sosial. Beliau sering memuatnaik video dan gambarnya dan juga keluarga di laman Instagram miliknya. Walaupun usia kian meningkat, Azhar masih nampak muda seperti dulu. Beliau juga masih aktif berlakon sehingga kini.

Menerusi akaun Instagram, Azhar Sulaiman telah memuatnaik video beliau melakukan pengubahsuaian di bahagian lantai berdekatan kolam renang rumahnya. Menurut beliau, lantai tersebut ditukar supaya ia boleh bertahan lebih lama. Memang wow sangat !!

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen memuji kemewahan rumah pelakon ini. Antara komen-komen mereka :

” Nak g umah bro har pls.. “

” Seronoknya tgk rumah Mami.. “

” Cantik dan besarnya rumah mami… suka tengok kawasan rumah mami… “

” Cantik dan besarnya rumah… tahniah.. “

” Rumah ka istana ? best ada rumah sendiri… mcm saya menumpang rumah mak.. “

” Besar btl mcm resort rumah.. “

” Mami ada kerja kosong… jaga org kerja boleh saya kerja.. “

Wah, bukan sahaja rumah yang besar malah landskap rumahnya itu juga nampak menarik. Nampak seperti berada di sebuah resort bertaraf lima bintang. Kalau dapat rumah sebegini, tak perlu nak fikir bercuti ke mana-mana dah. Betul tak ? Hehehe..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Azhar Sulaiman

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..