” Macam-macam keluar reaksi suami tu, dah macam emoji pulak.. ” – Netizen

Video Datuk Nurul Zahid Pr4nk Suami, Bercerita Tentang Rutin Hariannya Buat Ramai Terhibur. Part Basuh Kereta Dan Tebar Roti Canai Tu Memang Kelakar !!

Jika meninjau di akaun Instagram Datuk Nuruhidayah Zahid ni, Datuk Nurul sering berkongsi cerita tentang kenangan bersama arw4h madunya. Boleh dikatakan perkongsian Datuk Nurul atau lebih mesra dengan panggilan Kak Long ini pasti menarik perhatian ramai.

Terbaru, Datuk Nurul telah berkongsi satu video yang memaparkan dirinya cuba untuk pr4nk suaminya. Menerusi video itu, Datuk Nurul telah menceritakan rutin hariannya semasa PKP (Perintah Kawalan Pergerakan) .

Memulakan ceritanya, Datuk Nurul memberitahu setiap pagi dia dan suaminya akan bersolat berjemaah. Namun, setelah Datuk Nurul bercerita selesai solat subuh, suaminya akan mengajar dirinya mengaji, suaminya mula memberikan reaksi dengan memandang Datuk Nurul sambil tersenyum.

Sambil bercerita, Datuk Nurul juga turut ketawa. Perkongsian video tersebut telah mendapat perhatian netizen. Sehingga kini, video pr4nk Datuk Nurul tersebut telah ditonton 41,759 ribu tontonan sejak ia dimuatnaik ke Instagram.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Melihat Datuk Nurul ketawa dan reaksi suaminya membuatkan ramai terhibur. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Kelakar lah Kak Long ni.. ” – Datuk Siti Nurhaliza

” Part basuh kereta dgn tebar roti canai tu, Allahu. Subuh-subuh dah tergelak macam apa. Kelakar sangat ni.. “

” Muka suami yg Redha, sabar melayan karenah isteri tercinta. Thank you Kaklong pagi2 buat org ketawa.. “

” Muka banglong, kita tebar roti canai buat kuah dal. Speechless muka dia. Hahahaha dalam sejarah weh kalau kak long tebar roti canai pagi2.. “

” I cant help laughing out loud. When will we be able to lunch at your house again. Salam to your mum.. “

” Sampai kluar air mata kak zee gelak. Macam-macam keluar reaksi en suami dah macam emoji pulak.. “

” Aduh tak tahan gelak dok bygkn klu sy dok tmpt kklong mmg gel1 hati, tak blh nk men1pu sb rs nk gelak.. “

Kelakar sangat video pr4nk Datuk Nurul ni, patut lah ramai yang terhibur. Tapi memang salute lah kat suami Datuk Nurul, dia masih boleh cool lagi dengar isteri dia ‘men1pu’. Apa-apa pun, semoga Datuk Nurul dan suami sentiasa bahagia bersama.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Nurulhidayah Ahmad Zahid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..