” Amboi cek4k pinggang, mem kecil dah bunyi mommy haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Alisa Aisyah Ketika Memeriksa Barang Makeup Ibunya, Hanis Zalikha Buat Peminat Ger4m. Amb0i Alisa, Bukan Main Lagi Dengan Cekak Pinggang Dia Tu. Sekali Membebel Lagi, Comel Sungguh !!

Walaupun usia Alisa Aisyah baru sahaja 2 tahun, mulutnya yang sudah pandai bercakap sering membuatkan peminat terhibur. Sebagaimana abangnya Yusuf Iskandar, Alisa juga fasih bertutur dalam bahasa Inggeris.

Meninjau akaun Instagram Hanis Zalikha, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Alisa ketika melihat barangan makeup mommynya ini. Hanis juga bekerja dari rumah sebagaimana disarankan dan ketika ini sedang mencuba beberapa sample barangan.

Alisa yang datang sambil mencekak pinggang dan menuju ke arah lipmatte yang diletakkan Hanis di atas kabinet. Sambil mulutnya menyebut ‘oh my goodness’ , Alisa menjengketkan kakinya untuk mengira dan melihat warna lipmatte tersebut.

Berulangkali juga disebut perkataan ini oleh Alisa sehinggakan Hanis sendiri tergelak. Amb0i Alisa, perkataan baru nampaknya. Cara cekak pinggang dan membebel tu sudah seperti bos besar sahaja Alisa sayang.

Jom tonton video di bawah :

Video gelagat Alisa ini mendapat lebih 140 ribu tanda suka daripada peminat sehingga saat ini. Lebih seribu komen juga dapat dilihat pada posting ini. Antara komen-komen peminat :

” Alisa budak bijak ni haih ger4m, nak kena cub1t ni. Kecik kecik dah pandai speaking, amb0ihh oh my goodness lagi dia.. “

” Rindunya kat budak tipluk tipluk ni. hug and k1sses for mamawan.. ” – Nani Rostam

” Oh my goodness, so adorable la haih, cute selalu budak ni. Her word selalu wins tau haha, buat orang ger4m je tengok telatah Alisa ni.. “

” Comel sangat mulut tu, my goodness siap cekak pinggang. and brown seems too hard to pronounce but your cuteness wrap it all.. “

” So cute pretty girl, makin pintar lah Alisa ni. Kemain eh oh my goodness haha. ger4m nak g1g1t budak Alisa ni.. “

” Amboii cekak pinggang, so adorable Alisa ni. Elehhh padahal dia nak main tu tp auta dia cite haha alisa alisa. anak no 2 girl mmg cmni la.. “

” Haha my goodness sambil cekak pinggang, kemain dok bebel-bebel comelnya lah. Ger4m betul tengok cara dia bercakap tu keletah.. “

” Oh my goodness eh, dengan cekak pinggang dia eyy ger4mnya. dah pandai membebel budak Alisa ni, mam kecik dah bunyi ok mommy haha.. “

Bukan main lagi Alisa sekarang ye, sudah advanced perkataan yang disebut oleh Alisa. Kanak-kanak bijak yang membuatkan ramai peminat semakin ger4m. Semoga Alisa terus menceriakan kehidupan mommy, daddy dan Abang Yusuf serta jadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hanis Zalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..