” Bunga ni dah macam anak perempuan ko pulak babe, muka sebiji opah sis.. ” – Zarina Zainuddin

Video Terbaru Sheila Rusly Bersama Cucunya, Bunga Elhaq Cur1 Perhatian Ramai. Alahai Kemain Nana Siapkan Bunga Yer, Terus Nampak Rock Si Comel Ni Pakai Macam Tu !!

Sebelum ini video pelakon dan juga pengarah drama terkenal, Sheila Rusly sedang jogging ditemani dengan cucu kesayangannya, Bunga Elhaq menarik perhatian ramai. Dalam video itu kelihatan Bunga sangat baik duduk di dalam stroller yang dibawa oleh Sheila.

Terbaru, Sheila telah memuatnaik satu lagi video Bunga. Kelihatan dalam video itu, beberapa gambar Sheila Rusly sedang menjaga cucunya dan membawa ke beberapa tempat untuk beriadah. Selain itu, Bunga kelihatan begitu comel apabila mengenakan kain yang diikat di kepalanya sebagai topi.

Perkongsian video tersebut sekali lagi telah mencur1 perhatian warganet. Ada yang menyatakan wajah Bunga yang semakin membesar kelihatan seperti Sheila. Bahkan rakan artis, Zarina Zainuddin turut mengakui melihat gambar Sheila dan Bunga sudah seperti anak beran4k.

Sehingga kini, video gambar Sheila bersama Bunga telah mendapat ribuan tanda suka sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram. Alahai sekejap je masa berjalan, Bunga sudah nampak besar, baik je duduk dengan Nana kesayangannya.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, selain menyatakan wajah Bunga seperti Nananya, ramai yang memuji kecomelan cucu sulung Sheila ini. Antara komen-komen menarik adalah :

” Bunga ni dah macam anak perempuan ko pulak babe, muka sebiji opah sis.. ” – Zarina Zainuddin

” Mata bulat, ger4m tengok Bunga ni, MasyaAllah comel betul cucu Sis Sheila Rusly. Moga Bunga sentiasa sihat selalu ya.. “

” Betul2 Nana junior lah. Nanti dah besar boleh join Nana dalam ket0k-ket0k ramadan, hehe. Comel nana n cucu ni.. “

” Amboi Rockstar Bunga. Sebiji muka nana lah Bunga. Aduh makin comel, hope 1 day ada rezeki jumpa specially nenda dia, sgt penyayang.. “

” Muka mata smua ikut nanny die, cantik cucu Sheila Rusly. Berbunga- bunga hati aunty melihat video Bunga ni, hehe.. “

” Confius jap ni anak Elisha ke anak Nanna SR ni, hahahaa comel lah Bunga, suka betul tengok Bunga, dah besar dah budak comel ni.. “

” MasyaAllah sebiji rupanya macam nenanya. Comeyy sangat Bunga ni kecik2 dh lawa, nanti besar lagi lah lawa sangat kan.. “

” Cepat betul membesar kan. Maka terserlah lah muka bunga ikut nana dia lahaii. Semoga membesar dengan baik , jadi anak solehah Bunga.. “

Alahai memang makin comel Bunga ni, patut lah ramai yang ger4m melihatnya. Betul-betul saling tak tumpah mirip seperti Sheila Rusly. Apa-apa pun semoga Bunga terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang baik buat kedua orang tuanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG sheilarusly_jspicture

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..