” Bulat-bulat muka anak-anak Datin masa kecil, comel semuanya.. ” – Netizen

Datin Suliza Salam Kongsi Gambar Kenangan Bersama Anak-Anaknya Menjadi Cover Majalah. Alahai Pipi Montel-Montel Semuanya. Comel Ismail Izzani Masa Kecil, Bulatnya Pipi !!

Datin Suliza Salam yang merupakan penyanyi era 80an yang juga ibu kepada penyanyi Ismail Izzani telah berkongsi satu gambar kenangan yang memaparkan gambarnya bersama anak-anaknya ketika menjadi cover sebuah majalah. Kelihatan gambar tersebut anak-anak Datin Suliza kesemuanya masih lagi kecil pada ketika itu.

Perkongsian gambar kenangan itu juga terut dititipkan kata-kata rindu oleh Datin Suliza yang mengimbau kenangan akan kerenah anak-anaknya yang masih kecil. Malah Datin Suliza juga memajatkan syukur kerana kini anak-anaknya telah pun dewasa.

Pada posting penyanyi yang terkenal dengan lagu ‘Untuk Sekali Lagi’ ini juga turut meluahkan rasa bahawa dirinya tidak dapat menggambarkan apabila tiba masanya anak-anak telah mendirikan rumahtangga dan menjalani kehidupan masing-masing pasti akan terasa sunyi kehidupan tanpa anak-anak di sisi.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

Meninjau di ruangan komen pula, ramai yang memberikan kata-kata semangat dan doa buat Datin Suliza dan sekeluarga dan ada yang memuji akan kecomelan anak-anak Datin Suliza ketika kecil. Antara komen-komen warga netizen adalah :

” Semoga family mama sihat walafiat di samping anak 2 n suami yg tersyg, selalu berada teman suka duk4 dengan perangai anak mama makin dewasa .. “

 ” Aamiinnn, bulat2 muka anak2 datin masa kecil, mana hilangnya pipi gemb0l memasing skrg, semuanya comel-comel belaka.. “

” Akan sampai juga saat kita akan lalui, mcm mana mak bapak kita melaluinya dahulu, bahagia sed1h dan mcm2 lagi kan.. “

” Teringat masa datin and anak-anak datin masa kecil-kecil dulu, sometimes hingga terbawa kedlm mimpi, hehe.. “

” Semoga keluarga mama su dilimpahkan rezeki yang luas dan kuat dalam menghadapi ujian yang diberi, amin, Insyaallah.. “

” Comel betul tiga beradik ni, tak sangka tak lama lagi dah nk timang menantu kan, cepat betul masa berlalu, tapi mama mereka maintian cun lg.. “

 ” Waaaa comel semua masa kecik, bulat-bulat pipi semua, yang kecil tu mesti mail kan, ger4m pula tengok mereka masa kecik ni.. “

Wah gambar ni betul-betul mengimbau kenangan yer, kejap masa berlalu, anak-anak Datin Suliza semuanya dah dewasa, patut lah Datin Suliza rindu kan. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Datin Suliza sekeluarga bahagia selalu. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Suliza Salam

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..