” Yang Mael tu dah kenapa, masuk air betul bakal paksu ni.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Dan Video Majlis Baby Shower Anak Sulung Datin Suliza Salam, Izzati Zainal Nazeri Cur1 Perhatian Peminat. Gelagat Ismail Izzani Tu Paling Win, Kelakar Bakal Paksu Ni !!

Meninjau akaun Instagram Datin Suliza Salam, telah dikongsikan beberapa keping gambar dan satu video ketika mereka sekeluarga mengadakan majlis baby shower bagi anak sulungnya, Izzati Zainal Nazeri.

Untuk makluman, Izzati melangsungkan perkahwinannya bersama Dr Imran pada bulan Mac yang lalu. Perkenalan sejak dari bangku persekolahan lagi berakh1r di jinjang pelamin. Izzati kini sedang hamil zuriat sulungnya yang kini sudahpun 7 bulan usia kandungannya.

Luah Datin Suliza di kapsyennya, ini adalah kenangan terindah untuk dirinya sebagai seorang ibu yang bakal bergelar nenek tidak lama lagi. Mengungkapkan kesyukurannya ke hadrat Ilahi, Suliza ser0nok apabila dapat berkumpul beramai-ramai dengan semua anak menantunya ini.

Memaklumkan Zati bakal menimang cahayamata perempuan, ianya dapat dilihat dalam video ketika belon yang mengisi cebisan kertas berwarna merah jambu dipec4hkan. Semua yang hadir juga nampak ceria dan gembira.

Jom tonton video di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

View this post on Instagram

A post shared by Suliza Salam (@sulizasalam_)

Ismail Izzani juga turut berkongsikan gambarnya bersama kakak-kakak kesayangannya ini. Amb0i Mael, perut memang tak nak kal4h dengan kak long ni, lawaklah Mael.

Jom baca perkongsian di bawah :

Sememangnya Datin Suliza dan anak-anak sangat akrab antara satu sama lain. Mael dengan perut ‘b0y0t’nya itu, memeriahkan lagi suasana keluarga ini. Antara komen-komen peminat :

” Alhamdulillah dan tahniah Zati dan suami. Tahniah Datin Suliza bakal dapat cucu. Happy gramma walaupun mak nampak macam adik beradik je.. “

” Seronoknya Datin Suliza nak dapat cucu. Lepas ni melar4m la baby dengan nanny hehe. Tahniah datin dan keluarga.. “

” Abang Ismail Izzani perut dia lagi besar haha, tak nak kal4h ke dengan kakaknya. So sweet lah semua, sporting.. “

” Yang Mael tu dah kenapa haha, hari demi hari menghisau eh Mael ni haha. Masuk air betul bakal paksu ni.. “

” Mael jangan buat hal haha, twin ke tu haha. Ghisau kita kelakar la Mael ni. Berapa bulan dalam perut tu. Besar semacam je haha.. “

” Baca semua komen komen ni tergelak saya dibuatnya. Mael lucu lah, rapat betul dengan kakak-kakaknya. by the way, tahniah Datin bakal timang cucu.. “

” Tahniah bakal dapat baby girl, seronoklah datin nak dapat cucu. Paksu dia pun nampak excited betul tu. Terkej0t kita tengok Mael haha.. “

Macam-macam idea si Mael ni, apapun pastinya seluruh keluarga tidak sabar menanti baby girl ini dilahirkan nanti. Semoga Zati dipermudahkan sepanjang tempoh kehamilan yang berbaki beberapa bulan sahaja lagi dan dilancarkan urusan untuk bersalin nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Suliza Salam, Ismail Izzani, Zatizainl

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..