” Gar4ngnya birthday girl ni, senyum la sikit Aryssa.. ” – Netizen

Gambar Dan Video Sambutan Ulangtahun Kelahiran Anak Kedua Amyra Rosli, Ayra Aryssa. Alahai Birthday Girl, Muka Tu Tak Boleh Bawa Bincang. Masam Tapi Comel Sangat !! 

Tanggal 1 Februari, genaplah setahun umur puteri Amyra Rosli dan Amar Baharin, Ayra Aryysa. Aryssa yang memiliki wajah comel dan mewarisi wajah cantik Amyra ini sering dikatakan peminat mirip sekali dengan wajah mommynya itu.

Meninjau akaun Instagram Amyra Rosli, telah dikongsikan beberapa keping gambar sambutan ulangtahun kelahiran Aryssa yang pertama. Aryssa yang dipakaikan baju gaun berwarna putih dan merah jambu ini turut memakai skaf rambut berwarna merah jambu.

Wajah Amyra, Amar dan Anaqi yang turut sama ada dalam gambar ini juga nampak gembira sekali. Walaupun hanya simple sahaja namun memadai untuk mereka meraikan puteri kesayangan ini. Amyra turut menulis di kapsyennya bahawa sus4h senang mereka akan sentiasa bersama.

Berkias sungguh ayat Amyra, rupanya ada ‘udang di sebalik mee’. Mereka sekeluarga yang masing-masing nampak com0t mukanya dengan icing kek di muka. Aryssa dilihat turut bermain krim kek sehinggakan penuh ke siku bersama abangnya Anaqi.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Meninjau akaun Instagram Amyramarr iaitu akaun kelab peminat keluarga Amar dan Amyra juga ada dikongsikan video Aryssa seronok bermain belon.

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Comel sahaja semua dengan muka com0t dan ini menarik perhatian peminat. Alahai Aryssa, muka tu mas4m mencuka betul. Antara komen-komen mereka :

” Gar4ngnya birthday girl ni hehe. Masam je muka Aryssa, happy family semua habis com0t haha.. Com0t pun comel.. kemas pun sama2 ye.. suka betul aqeef.. “

” Anaqi mcm tengah buat cake eh. Mcm birthday dia pun gak. Suka tgok family Amira.. Comel dn cantik sgt.. “

” Kenapa c0mot sangat ni haha, cantik dan comel semua. Yes, nanti sama-sama bersihkan anak-anak ye.. “

” Muka ayra gar4ng nauu, Faham sgt caption tu. Tak mekap tebal¬≤ pun myra cntik. Semoga kekal hingga syurgaNya.. “

” Com0t with icing cake still so cute. Everyone looks amazing, cute happy family la. Beautiful picture.. “

” Sekejapnya dah one year dah Aryssa, so cute baby. Gar4ngnya muka si adik ni, happy birthday Ayra Aryssa, semoga membesar dengan penuh kasih sayang.. “

” Mesti dalam hati aamyra rosli, Kejap lagi siap lah . Happy-happy dulu Bapak dengan anak-anak buat sepah. Ayook Anaqi.. “

” Muka ayra gar4ngnyaa. Mar4h ke tu, Happy Turning 1 Ayra Aryssa. Adik jangan ser1us sangat, Aryssa senyum la sikit dik.. “

Muka mas4m pun tetap nampak comel Aryssa ini. Dengan gaunnya itu, lagi membuatkan Aryssa nampak cute. Apa pun, kami di Berita Kopak mengucapkan selamat hari lahir untuk Ayra Aryssa. Semoga Aryssa membesar dengan sihat selalu dan menjadi anak yang solehah untuk keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amyra Rosli, IG Amyramarr

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..