” Bukan main lagi hemp4s tangan ke bawah tu haha.. ” – Netizen

Didi Astillah Video Anak Bella Astillah, Ara Adreanna ‘Menyanyi’. Amb0i Ara, Bukan Main Feeling Betul Si Kecil Ni. Dengan Kening Berker0t Dan Mulut Terkum4t Kam1t Tu, Haha !!

Didi Astillah diketahui umum adalah merupakan adik kepada pelakon dan penyanyi, Bella Astillah. Malah mereka juga tinggal serumah dan banyak melakukan aktiviti bersama-sama. Didi juga akrab dengan kedua-dua anak Bella, Ayden Adrean dan Ara Adreanna.

Untuk makluman, Ara kini sudahpun genap setahun usianya. Tidak hanya di akaun sosial Bella, Aliff Aziz dan Ara, gelagat si kecil juga selalu dikongsikan oleh Didi di laman sosial. Meninjau entry terbaru di akaun Instagram Didi Astillah, sekeping gambar dan satu video baru Ara telahpun dimuatnaik.

Didi yang bercerita di kapsyennya bahawa dia semakin hari sudah dapat menyesuaikan diri dengan braces yang dipakai di giginya. Dalam gambar pertama, kelihatan Ara yang didukung oleh Didi menampakkan Ara yang semakin chubby. 

Pada paparan kedua pula, video Ara ikut menyanyi lagu tema kartun animasi Frozen . Ara yang memakai baju berwarna kuning ini nampak bersungguh sekali menyanyi dengan m1mik muka yang membuatkan peminat terhibur.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Perkongsian oleh Didi ini setakat kini telahpun mendapat 17,788 likes daripada peminat. Antara komen-komen mereka yang dapat dikongsikan :

” 1st like hehe, comelnya Ara ni haha. Pandai menyanyi dah Ara ye. Ni mesti selalu tengok daddy dengan mommy nyanyi dekat rumah.. “

” Comelnya Ara, ee ger4m betul dengan bud4k kecik tu. Pandai Ara tu menyanyi, feeling dia kal4h penyanyi sebenar haha.. “

” Comel je Ara menyanyi, cute sangat layan perasaan ye Ara. Ada bakat lah si Ara, nanti boleh jadi penyanyi macam daddy dengan mommy hehe.. “

” Comel sangat, pandai menyanyi dah si Ara. Makin bijak Ara Adreanna sekarang. Ni baru testing suara je kan Ara hehe. Nanti besar boleh ch4llenge daddy mommy.. “

” Amb0i Ara, ada aura-aura nak jadi penyanyi je ni hehe. Comel la si Ara ni, muka tu cute betul masa menyanyi, ger4m tengok.. “

” Bukan main lagi hemp4s tangan ke bawah tu haha. princess Ara frozen ke ni hehe.. baa huj0ng tu comel sangat.. “

” Boleh jadi pelapis mommy Bella nanti Ara ye hehe. Comel lah si kecil ni dengan kening berker0t tu haha, pandai ikut irama walaupun tak berbutir katanya haha.. “

Telatah Ara ini membuatkan ramai peminat ger4m apabila melihat ‘nyanyian’ nya itu. Bak kata orang, practice make perfect. Siapa tahu dewasa nanti, Ara minat untuk ke arah nyanyian seperti ibu bapanya. Apa pun, stay safe dan selalu dalam lindungan Allah Ara Adreanna.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Didi Astillah, IG Ara Adreanna, IG Bella Astillah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..