” Tang please tu kan ger4m je tau si comel ni.. ” – Inai Jari

Video Alisa Aisyah Meminta T0long Sesuatu Daripada Ibunya, Hanis Zalikha Cur1 Perhatian Peminatnya. Alahai, Sopan Sangat Gaya Alisa Ni. Comel !!

Cahaya mata pasangan selebriti, Hairul Azreen dan Hanis Zalikha iaitu Alisa Aisyah sememangnya sangat popular di media sosial. Malah akaun Instagram Alisa sendiri juga mempunyai sejumlah pengikut yang ramai.

Meninjau ke satu akaun Instagram iaitu Inai Jari, satu video Alisa telah dikongsikan. Video tersebut diambil menerusi Instastory Hanis. Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan gelagat Alisa yang meminta t0long sesuatu daripada ibunya.

Alisa yang sememangnya fasih berbahasa inggeris meminta sesuatu dan mer4yu kepada ibunya. Apa yang menambahkan kecomelan Alisa ialah gaya Alisa apabila dia mer4yu dengan perkataan ‘please ‘.

Perkongsian ini telah mendapat lebih daripada 700 likes. Seperti selalu, perkataan comel sering diterima dalam ruangan komen. Siapa tidak ger4m melihat wajah comel Alisa yang kini sudah petah berkata-kata.

Jom tonton video di bawah :

Ramai yang ger4m apabila melihat telatah dan gelagat Alisa ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Assalamualaikum Alisa comel… Kalau depan mata ni aku rase habes dah alisa ni kena g0mol aa ger4mnyerr.. “

” Ishhh dak niii. ger4m sangat.. comel sangat.. Big girl dah alisa ni. Alisha seorg bud4k yg comel.. moga jadi anak solehah.. “

Pasangan selebriti ini sememangnya gemar berkomunikasi dalam bahasa Inggeris bersama anak-anak. Disebabkan itu, kedua-dua anak mereka iaitu Yusuf dan Alisa fasih bercakap dalam bahasa Inggeris sejak kecil.

Kini usia Alisa sudah mencecah dua tahun dan semakin banyak telatahnya yang menghiburkan. Semoga Alisa Aisyah membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah serta berjaya di dunia dan di akh1rat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Inai Jari, Alisa Aisyah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..