” Betul lah, that is their lives.. ” – Netizen

Video Fattah Amin Jelaskan Isu Tentang Merahs1akan Wajah Puteri Sulungnya, Nur Fatima Aisya. Ini Respon Fattah !!

Pasangan selebriti terkenal, Fattah Amin dan Nur Fazura telah pun menimang cahaya mata pertama mereka pada Oktober lalu. Perkongsian berita gembira itu telah dikongsikan sendiri oleh Fattah dan Fazura menerusi akaun Instagram masing-masing.

Namun hingga kini, pasangan ini masih belum bersedia berkongsi sepenuhnya wajah anak pertama mereka yang bernama Nur Fatima Aisya kepada umum. Ramai yang tidak sabar untuk melihat perkongsian wajah Fatima ini dan menanti penuh sabar.

Menerusi satu akaun Instagram bernama toutestsurlefattzura telah berkongsi satu video yang memaparkan Fattah Amin sedang ditemu ramah oleh wartawan mengenai isu merahs1akan wajah puteri sulungnya itu. Dalam video tersebut Fattah dengan tenang menjawab soalan dengan penuh berhemah.

Ujar Fattah, dia dan isterinya, Fazura tidak berniat untuk merahsiakan wajah puteri mereka kepada umum, namun sebaliknya mereka sedang menunggu masa yang sesuai untuk mended4hkan wajah Fatima buat tontonan ramai. Malah Fattah mahupun Fazura sebelum ini pun jarang berkongsi hal peribadi mereka di laman media sosial.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah ini :

Perkongsian video tersebut turut mendapat perhatian netizen dan bersetuju akan respon Fattah mengenai isu tersebut. Antara komen-komen netizen adalah :

” Betul lah tu, that is their lives, so kita ni kenalah respect their privacy and their own way. Tak semua orang suka publish semua hal.. “

” Betul apa yang Fattah cakap tu, berikan masa, takย  smua nk kna tunjuk kat media sosial, aku respect cara diorng ni.. “

” Fattah and Fazura thinks itโ€™s such a big deal. Respect other couples who just gave birth , Emma Maembong, Nuridasuraya, Farah Nabilah such a wonderful celebrities whom shares with fans without say though .. “

Jelas Fattah lagi, Fatima juga tidak mempunyai sebarang akaun peribadi di laman media sosial untuk berkongsi tentang perkembangan dirinya. Fattah memberitahu bahawa dia dan Fazura hanya mempunyai satu akaun bersama yang bernama Fattzuralivelife yang berkongsi apa-apa berita untuk peminat mereka.

Betul apa yang Fattah jelaskan, buat para netizen, diharap memberikan ruang dan masa untuk pasangan iniย  berkongsi gambar wajah puteri mereka kepada umum. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mendoakan semoga Fattah dan Fazura sentiasa bahagia bersama cahaya mata baru mereka. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Toutestsurlefattzura, Fattah Amin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..