” Besar dah Keisha, cantik ikut mummy.. ” – Netizen

Nabila Huda Kongsi Video Terbaru Anaknya, Keisha Laila Dandan Rambut Raih Pujian Ramai. Dah Besar Anak Dar4 Abil, Nampak Cantik Sangat Keisha Dengan Style Ala-Ala Curtain Bangs Ni !!

Sebut sahaja nama Keisha Laila pastinya ramai mengenali anak kepada selebriti berbakat Nabila Huda. Mesra dengan panggilan Abil dan Keisha, kedua-dua ini sering terlihat bersama dalam perkongsian posting di Instagram mereka.

Meninjau ke ruangan Instagram Abil, satu video bo0merang telah dimuatnaik yang memaparkan style terbaru anaknya. Dalam perkongsian itu, Keisha memakai baju berwarna putih tersenyum manis bersama gaya rambut terbarunya.

Tulis Abil, Keisha membuat permintaan daripada hair stylist untuk digayakan dengan curtain bangs. Dandanan terbaru rambut Keisha ini membuat ramai yang tertarik dan turut mendapat pujian cantik daripada mummy tersayang.

Sekali imbas pandangan, wajah Keisha dengan fesyen rambut curtain bangs nampak seiras seperti raut muka Abil. Semakin membesar, Keisha pandai dan minat melawa seperti anak-anak remaja yang lain. Tidak dinafikan, Keisha kelihatan matured daripada umurnya dengan gaya rambut sebegini.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Video ini telah mendapat banyak tanda suka. Bukan itu sahaja, ramai yang memuji anak Abil kelihatan cantik seperti mummynya. Antara komen-komen baik netizen :

” Eh cntik la.. So pretty laa.. Sweet.. Lafff.. Lawa g1laaa.. cntiknya little abil.. halahhh halahhh halllaaah.. Cntik sgtt ank dar4 ni.. “

” Wihhh.. lawaa.. Yaraabih kacakk ehh.. so pretty.. Lawa Kiesha.. Besar dah qash.. cantik ikut mummy.. “

” Cantik abil junior.. Cantik tr0k ank dara ni mg4lahkan mummy dia.. Sooo pretty la dia.. Cantik rambut dia.. “

” Keisha.. dh besar.. cantik la Keisha.. Risau la kena ng0rat kat school nanti.. Cantiknya dia.. cantik la awak ni keisha.. “

” Omg.. so cantikk Besar dah dia.. Tantiknyaa.. so pretty like mommy, virtual hugs.. Segaqnyaa.. chuantikk.. “

” Comel lah tp suke ketawa kuat cm mummy.. lawa cm mummy dia.. So beautiful keisha laila nihh.. Cantik rambut Keisha, semakinĀ² manissss.. “

” Knpe cantik sgt ni Keishaa.. Sesuai dgn dia stail rambut ni.. Cntk.. hehe baru jer potong sendiri cam tu.. goddd comel d0.. “

” Cantik.. nak request dis style jgk laa.. Dah besar anak awak kupu_kupu.. Beauty like mummy.. Lawa Keisha dan bole pot0ng jalan mummy.. “

Anggun dan menawan Keisha bersama rambut barunya. Pastinya ramai yang suka melihat penampilan cantik Keisha ini. Apa-apa pun kami di Berita Kopak mendoakan semoga Keisha dan keluarga sentiasa bahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG kupu_kupu

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.