” Daddy and daughter, yes inilah kebahagiaan sebenar.. ” – Netizen

Video Terbaru Syamsul Yusof Bersama Anak Perempuannya, Sumayyah Raih Perhatian Peminat. Amboi Seronoknya Sumayyah Ketawa Bila Ayah C1um. Semoga Bahagia Selalu !!

Pernah heb0h diperkatakan sedikit masa yang lalu tentang kris1s rumahtangga Syamsul Yusof dan Puteri Sarah Liyana. Namun itu semua hanya dug4an dan asam garam dalam rumahtangga dan semuanya sudah kembali aman.

Sekian lama tidak ada gambar mahupun video Syamsul bersama isteri dan anak-anaknya dikongsikan di laman sosial. Pengarah filem Khur4fat ini umum diketahui sudahpun mempunyai 2 orang cahayamata bernama Syaikul Islam dan Sumayyah.

Menjengah ke laman sosial Instagram Syamsul, telah dimuatnaik satu video terbaru Syamsul bersama Sumayyah. Pastinya perkongsian ini mengubat ker1nduan peminat untuk melihat Syamsul bersama keluarga kecilnya itu.

Dalam video ini, kelihatan Syamsul mendukung Sumayyah sambil menc1um pipi puterinya ini. Sumayyah yang terhibur hanya ketawa kegel1an apabila diperlakukan sebegitu. Saat yang membahagiakan untuk sang ayah apabila bersama anak tersayang dan Syamsul turut menulis di kapsyennya dia menyayangi Sumayyah lebih dari hidupnya.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Sumayyah bersama Syamsul ini menarik perhatian dan peminat gembira melihat wajah Syamsul yang tersenyum sahaja apabila bersama Sumayyah. Ada juga yang seb4k melihatnya dan antara komen-komen peminat :

Rindu sangat la tu, cantik sangat Sumayyah ni. Secantik nama, betul-betul macam muka bapa dia bah.. “

” Daddy and daughter, yes inilah kebahagiaan sebenar. Suka tengok syamsul macam tu, happy sangat.. “

” Ya Allah best nya tgk, nampak sisi berbeza abg syamsul. Alhamdulilah apa yg kita ada, segaLanya pada hari ini adalh asbb TUAH ISTERI & ZURIAT2 u shaem.. “

” Cantik mcm bunga laq kwn ku fans from Malaysia . Semoga kita semua jadi suami, ayah yg mithali & bukn yg dises4li. Aamiin. Salam Jumaat & satu kalimah bro.. “

” Halah halah halah seronok betul dgr princess gelak. Omeyy aihhh.. MasyaAllah, moga sentiasa dalam rahmat Allah.. loving father.. “

” Aku tengok ulang-ulang weh. Happy + Sed1h, aku yang nang1s… Father-daughter bonding is the best. Kekal bahagia sampai ke Jannah, aamiin.. “

” Sy doakan kebahagian bt keluarga syamsul yusof. Tgk video ni tiba2 rasa sed1h pulak. Semoga segala urusan dipermudahkan ya.. “

” Seb4k dan terh4ru, seronok bila tgok kemesraan anak dan ayah. masa anak kecil tak lama. suatu hari kita akan keh1langan mereka. simpan dan ciptalah seberapa banyak moment bersama kerana nanti kita pasti akan merinduinya.. “

Bila ayah bergurau bersama anak perempuan, terus riuh suasana jadinya. Suara Sumayyah ketawa itu pun menghiburkan Syamsul. Semoga Syamsul sentiasa menjadi ayah yang terbaik untuk Sumayyah dan bahagia selalu bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Syamsul Yusof

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..