” Ala la tak sabar nak makan, tangan tu ger4mnya.. ” – Netizen

Video Nur Fatima Aisya Yang Ger4m Melihat Makanan Mencuit Hati Peminat. Tangan B4mb4m Tu Laju Jer Tarik Pinggan Daddy. Comel !!

Nur Fatima Aisya, anak sulung Fattah Amin dan Fazura ini antara  anak artis yang menjadi tumpuan peminat. Lahir pada 2 Oktober tahun lalu, hanya beberapa hari sahaja lagi si cilik ini bakal berusia 5 bulan.

Membesar dengan sihat, wajah chubby Fatima kerapkali membuatkan peminatnya ger4m. Menerusi akaun Instagram Fattzuralovelife, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Fatima ketika berada di meja makan.

Kelihatan pinggan makanan Fattah yang berisi nasi dan lauk di hadapan Fatima yang ketika itu berada di atas riba Fattah. Sudah menjadi kebiasaan untuk bayi seusia Fatima, perasaan untuk mencuba makanan selain daripada susu pasti ada.

Seawal usia 6 bulan, bayi sudah boleh diberi makanan pepejal mengikut langkah-langkah yang disyorkan doktor. Dalam video ini juga, kelihatan pandangan mata Fatima yang bulat memandang ke arah nasi dan lauk yang terisi di dalam pinggan itu.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Fatima yang memegang pinggan Fattah ini telah mencuit hati peminat yang seringkali mengikuti perkembangan mereka. Lagi membuatkan peminat ger4m dengan si chubby ini. Antara komen-komen peminat :

” Ala comelnya. Tak sabar nak makan nasi fatima ni. Fatima macam mommy haha, suka eat.. Fatima ger4m tengok ayam goreng.. ”¬†

” Ee ger4mnya tau bud4k cute ni haha. Sabar k, ur turn will come soon ok Fatima sayang.. Ish makin ger4m tengok Fatima ni.. “

” Chubby nya bby fatima. sabar yer sayang.. soon dh mkn lglah comel ni. Fatima so cute lah.. macam snow white..”

” Comey Fatima nak makan nasi, Fatima Fatima comel sangat ni. Like mother, like daughter.. Lembutnya suara daddy Fatima, selamber jer baby Fatima nk makan jugak.. “

” Hey adorable pretty cutie Fatima. Ala la la tak sabar nak makan dia. Tangan tu tangan tu, ger4mnya.. “

” Fatima da tak sabar nak mkn nasi tu, lauk plk sedap2 kan. Definitely anak mommy, so cute tangan tar1k pinggan tu.. “

” Sabar Fatima, sikit lagi boleh makan salad. Comelnya pipi tu pink pink gebu je. Ger4m tengok jari tu, nak capai nasi dah tu haha.. “

Amboi Fatima, jari jemari tu pegang tak lep4s pinggan daddy. Peminat pun terhibur melihat gelagat puteri comel ini. Sabar Fatima, tinggal beberapa bulan sahaja lagi Fatima boleh mula makan. Semoga Fatima membesar dengan sihat selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattzuralovelife, IG Fazura

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..