” Baru tahu adik beradik, cantiknya lah adik Haziq ni.. ” – Netizen

Haziq Hussni Kongsi Gambar Bersama Sal4h Seorang Adik Beradiknya, Datin Balqish Hussni. Wah Cantik Dan Handsome Dua Beradik Ni. Macam Kembar !! 

Nama Haziq Hussni semakin dikenali ramai sejak menjadi penyampai radio H0t FM dan juga rancangan hiburan Muzik-Muzik. Kepetahan Haziq berkata-kata dan caranya mengendalikan sesebuah acara disenangi ramai peminat.

Meninjau akaun Instagram Haziq, telah dikongsikan sekeping gambarnya bersama adiknya, Datin Balqish Hussni. Menulis di kapsyennya memberitahu itu adalah kakaknya sedangkan Balqish sebenarnya berstatus adik.

Untuk makluman, Balqish adalah isteri kepada pengasas kosmetik berasaskan herba V’Asia, Datuk Azril Mohd Radzi. Balqish juga merupakan bekas finalis Nona Manis. Sebelum ini juga, Haziq ada berkongsikan gambar thr0wback kesemua adik beradiknya ketika di alam remaja dahulu.

Melihat pada wajah Haziq dan Balqish ini, kedua-duanya mewarisi kecantikan dan ketampanan wajah kedua ibu bapa mereka. Bentuk hidung dan senyuman yang sama, nampak seperti kembar seperti yang ditulis Haziq di kapsyennya itu.

Jom baca perkongsian di bawah :

Memang nampak iras wajah dua beradik ini dan ada juga peminat yang hampir percaya mereka ini adalah pasangan kembar. Antara komen-komen peminat :

” Sama-sama cute, cantiknya kakak dia. Hidung cantik dua dua ni, isteri f0under V’Asia ni cantik sangat.. “

” Ger4mlah tengok hidung tu, nak pinjam boleh hehe. Ingatkan abang ada cubaan untuk cur4ng pada kak Putri tadi haha.. “

” Segak sungguh kakak dia, datin isteri founder VAsia ni. Cantiknya twin ni, patutlah Haziq handsome. Hidung tu sama sangat, beautiful siblings.. “

” Masya Allah cantik dan kacak twins ni. Manis kakaknya, segak lah dua-dua. Cantik sangat kakak Haziq ni.. muka sama betul la korang.. “

” Baru tahu yang depa ni adik beradik, cantiknya la kakak Haziq. Ada mix Pak1stan eh, hidung tu terpac4k dua dua.. “

” Laa serious la twin, ingatkan adik. Muka Arab, cantiknya kakak Haziq ni. Ni yang kahwin dengan owner V Asia tu kan.. “

” Oo baru tahu, adik beradik rupanya. Patutlah seiras, memang ada kacukan dan memang twin ye. Muka samalah, sama cantik sama padan.. “

Alahai Haziq, sempat lagi menyam4r jadi kembar dan adik ye. Memang tak dinafikan Balqish mempunyai rupa yang cantik, Haziq pun apa kurangnya, seorang yang manis dan kacak. Apa pun, semoga Haziq dan Balqish terus maju jaya dalam kerjaya masing-masing.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Haziq Hussni, IG Balqish Hussni

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..