” Yusuf belajar giving and sharing, so cute.. ” – Netizen

Video Thr0wback Ketika Hairul Azreen Membawa Hanis Zalikha Dan Yusuf Iskandar Ke Tanah Suci Mekah. Alahai Pandainya Yusuf, Kecil-Kecil Dah Pandai Memberi. Good Boy Yusuf !!

Seperti sedia maklum, Yusuf Iskandar sudah memiliki ramai peminat sejak masih bayi lagi. Anak sulung Hairul dan Hanis ini sering menunjukkan sikapnya yang baik dan penyayang terhadap seluruh ahli keluarga.

Meninjau akaun Instagram Hairul Azreen, telah dimuatnaik satu video thr0wback ketika Yusuf masih kecil. Video ini dirakam ketika Hairul, Hanis dan Yusuf mengerjakan ibadah umrah di Tanah Suci Mekah.

Pada permulaan video, kelihatan mereka bertiga di kawasan Kaabah dan aksi spontan Yusuf menarik kepala Hanis sehinggakan Hairul terc1um dahi Hanis. Selepas itu, gelagat Yusuf memberi makanan kepada orang di sekelilingnya pula dirakam.

Sudah diajar untuk rajin memberi, gaya Yusuf itu memang nampak comel sekali. Ada sahaja bekalan makanan yang disiapkan Hairul untuk Yusuf agihkan. Dek kerana pemurahnya si kecil ini sehinggakan ada yang mengucup tangan Yusuf ketika diberikan makanan.

Jom tonton video di bawah :

Video kenangan ini tetap menarik perhatian peminat dan mendapat lebih daripada 29 ribu tanda suka daripada peminat setakat ini. Antara komen-komen mereka yang dapat kami kongsikan :

” Sayang dia, he will be great because he has great parent.. ” – Yasmin Hani

” Allah sejuk mata menengoknya. Ni lah benda patut divir4lkan bukannya benda benda merep3k. Cepat je Yusuf besar kan.. “

” Anak yang baik dan soleh, beautiful family. So cute la eh, ger4m aku tengok. Salam Ramadhan Yusuf sekeluarga.. “

” So cute Yusuf, suka tengok. Good boy sangat dia ni,rasa baru je tengok video ni. eh big boy dah Yusuf sekarang.. Makin bijak.. “

” Cepatnya Yusuf besar, so cute la masa ni. Semoga membesar jadi anak yang soleh ya sayang. Ya Allah bijak sangat Yusuf.. “

” Seronoknya tengok, comel sangat Yusuf. Cepat je dah besar, dari kecil memang bijak bud4k ni. Yusuf belajar giving and sharing.. “

” Alhamdulillah tahniah mommy dan daddy.. didikan untuk anak amalkan bersedekah tika di awal Kecik lagi. Seb4k lak tengok Yusuf, jangan besar cepat sangat Yusuf.. “

” Sooo sweet memories anak soleh bijak senantiasa dalam lindungan Allah dilimp4hi kesihatan keberkatan kasih sayang Allah Aamiin Aamiin Aamiin Allahumma Aamiin.. “

Asuhan yang baik dari Hairul dan Hanis dalam membentuk keperibadian anak yang baik dan bagus sifatnya. Semoga semua didikan ini akan sebati dalam diri Yusuf dan Yusuf menjadi insan yang terbaik untuk semua dewasa kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hairul Azreen

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..