” Mata terbuka luas yer Andre tengok makanan, comel je makan.. ” – Netizen

Farah Nabilah Kongsi Video Gelagat Anaknya, Andre Omar Ketika Sedang Makan. Alahai Comelnya Tangan Pegang Roti Tu. Pandai Suap Makanan Sendiri, Big Boy Dah Andre !!

Anak pelakon Farah Nabilah bernama Andre Omar memiliki wajah yang comel dan sering disamakan oleh peminat wajahnya dengan anak Emma Maembong, Shariq Gabriel. Memiliki kulit yang putih dan suka tersenyum membuatkan wajah Andre selalu dipuji ramai.

Sudah 6 bulan usia Andre dan si comel ini juga sudah mula makan. Meninjau akaun Instagram Farah, telah dikongsikan satu video yang memaparkan telatah Andre ketika diberi makan roti bersama buah avocado.

Farah turut menulis di kapsyennya memberitahu ini adalah pertama kali Farah menggunakan kaedah BLW iaitu kaedah memperkenalkan makanan pepejal kepada bayi tanpa bantuan suapan menggunakan sudu.

Andre yang teruja melihat makanan ini dilihat sudah pandai memegang roti dan menyuapkan ke mulutnya. Andre memang seronok apabila diberi peluang makan sendiri tetapi Farah risau nutrisi tidak dapat sepenuhnya kerana banyak bermain dengan makanan daripada disuap ke mulut.

Jom tonton video di bawah :

Cara Andre makan ini meraih perhatian dan mencuit hati peminat. Nampak sedap dan bersungguh-sungguh Andre h1sap roti dan antara komen-komen mereka :

” Ya Allah, budak kecik ni dah pandai makan sendiri dah ye, Comel sangat sama comel dengan Shariq Gabriel.. “

” Cutenya baby Andre ni, lapar sangat ni. Bijak handsome boy, he is so adorable. My daughter 8 months pun banyak main main.. “

” Alahai cutenya, mata terbuka luas ye tengok makanan hehe. Andre Omar yang pandai dan comel sangatt.. “

” So cute, looks exactly like mom hehe. Alolo video awal awal tu, cutenya nak makan roti. Ger4mnya so adorable la Andre.. “

” Pandainya Andre makan sendiri, comel sangat ni. Alahai Andre, kenapalah tak pernah tak comel. Handsome ter0k ni.. “

” Alahai cute dooh ni, mata sama macam mata Nabila. Bulat je, muka pun suka senyum. Boleh used both method. kalau kita tak puas hati makanan banyak tump4h dari masuk perut.. “

Memang mencuit hati melihat bayi makan di usia ini, com0t dan bersep4h itu pasti akan terjadi. Mulut Andre yang penuh dengan kesan com0t tu cute betul. Apa pun, semoga Andre terus membesar dengan sihat dan jayanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Farah Nabilah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..