” Cantik, comel dan lembut je air muka bidadari ustaz.. ” – Netizen

PU Amin Kongsi Gambar Keluarga, Wajah Isteri PU Amin Raih Perhatian Ramai. Cantik Dan Manis Orangnya, Anak-Anak Pun Comel Belaka !!

Mohamad Amirul Amin Maula Lokman Hakim atau lebih dikenali dengan nama PU Amin merupakan seorang pendakwah selebriti. PU Amin mula dikenali ramai setelah menyertai program realiti Pencetus Ummah pada tahun 2015.

PU Amin amat aktif di media sosial dengan berkongsi hal-hal berkaitan soal jawab keagamaan. Namun entri terbarunya telah meraih perhatian ramai apabila PU Amin memuatnaik gambar bersama isteri dan anak-anak.

Jarang sekali kita dapat melihat gambar keluarga PU Amin dan ramai memuji isteri PU Amin sangat cantik dan manis orangnya. Untuk rekod, PU Amin berkahwin di usia yang muda dan kini sudah mempunyai tiga orang cahaya mata.

Perkongsian gambar keluarganya ini turut diselitkan dengan ingatan bersama semoga sentiasa berdoa, bertasbih dan bertahmid terutamanya ketika 15 minit sebelum waktu berbuka puasa. Ini kerana pada ketika itu doa adalah mustajab.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Selain itu, gaya PU Amin dalam gambar tersebut turut mencu1t hati netizen dan ramai mengus1knya di ruangan komen. Antara komen-komen yang diberikan :

PU Amin , kepit beg ja yer… anak bini tinggai belakang.. Abi jln dulu… tak kan tak pimpin anak sorang kot… Cantik nyer WIFE dia … “

” MasyaAllah cntiknya isteri Ustaz Ank² pun comel. Semoga keluarga Ustaz sentiasa bahagia smpai Syurga.

” Berlenggang ayah duk depan, haha. mamy pimpin anak.. aih segaknya keluarga ustadz.. Brape umur yg paling kecil pu.. “

” Cantik bini…. ustaz jalan Sama sama lagi sweet.. Moga Allah limpahruahkan rezeki ustaz amiinn moga dipermudahkan urusan utk berdakwah.. “

” Blkg tu bidadari sungguh la haihhh.. sejuk mata tgk.. Comel belaka bule jd model baju raya.. Aaminnn ya rabb..semoga selalu dlm lindungan Allah.. “

” Cantik wife ustaz, lembut jer.. Sejuk mata memandang. Keluarga Sakinah Mawadah Warrahmah. Jalan terus Ustaz.. “

” Cantik, comel dan lembut je air muka bidadari ustaz.. Semoga ustaz dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat dan jgn put0s asa untuk berdakwah… Aamminnnn.. “

Kami di Berita Kopak mendoakan semoga PU Amin sentiasa bahagia bersama isteri dan anak-anak tercinta. Teruskan dengan berdakwah kepada semua dan semoga segala urusan menyampaikan ilmu dipermudahkan. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG PU Amin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan