” Comel-comel semua, lari sambil gelak cari tempat sembunyi.. ” – Netizen

Video Keluarga Rizman Nordin Dan Ruzaini Jamil Bermain Permainan ‘Aci Sor0k’ Buat Ramai Yang Terhibur. Alahai Riqzaa Dan Ruhil Pun Join Sama, Happy Jer Tengok Dua Family Ni !!

Nama Rizman Nordin dan Ruzaini Jamil antara nama pereka fesyen yang cukup dikagumi ramai. Bukan sahaja menjadi ‘partner bisnes’ , malah mereka berdua begitu bersahabat baik meskipun kedua-dua mereka kini sudah pun mendirikan rumah tangga.

Sering berkongsi mengisi masa lapang bersama-sama, ramai yang memuji akan keakraban dua sahabat ini yang kelihatan seperti adik beradik, malah mempunyai anak sama usia menambahkan lagi kegembiraan mereka berdua dalam bersahabat.

Meninjau di akaun Instagram Rizman dan Ruzaini telah berkongsi video dimana mereka bersama-sama bermain satu permainan iaitu ‘ Aci sor0k’  menerusi telefon bimbit. Turut serta bermain adalah isteri Rizman iaitu Nurida dan isteri Ruzaini, Hidayati serta anak-anak mereka.

Melihat kedua keluarga ini mengisi masa lapang bersama dengan bermain permainan tersebut memang menghiburkan. Malah perkongsian video itu turut mendapat puluhan ribu tanda suka dan ratusan komen daripada warga netizen yang menontonnya.

Tonton perkongsian video itu di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur melihat kedua keluarga ini seronok bermain bermainan ‘Aci Sor0k’ itu. Malah kecomelan anak Rizman dan Ruzaini, iaitu Riqzaa dan Ruhil dalam video itu juga mencur1 perhatian ramai. Antara komen-komen netizen adalah :

” Comel-comel semua lari sambil gelak cari tempat sembunyi, alhamdulillah smga keakraban dua sahabat ini akan berkekalan.. “

” Happy nya tengok muka masing-masing, mengimbau zaman kanak-kanak betul lah tengok video ni, rasa mcm nk jg main.. “

” Suara sape tu gelak besar sungguh, pakat bertempiaran lari cari tmpat sembunyi, haha mesti best kan main ni.. “

” Anak-anak mesti fikir, apalah mak ayh aku main ni, naik pen1ng sbb lari tak berhenti, haha tapi comel tengok.. “

” Masing-masing pakat cari tempat, comel tengok tgk anak Rizman dan Ruzaini. Sekali dengan aku tersenyum tengk.. “

” Ulang kali-kali tengok video ni, happy betul dua family ni. Harap-harap lepas main permainan ni masing-masing tak cari air lah, hahaha.. “

” Ruhil buat muka comel jer awal-awal tu, tengok smua pakat lari, hahaa. Rasa nak main juga bila tengok video ni.. “

Meriah betul tengok family Rizman dan Ruzaini main ‘Aci sor0k’  buat ramai yang menonton video tersebut pun turut terhibur. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga kedua keluarga ini akan sentiasa bahagia bersama.

Silakan SHARE…

Sumber : IG  Rizman Nordin, Nurida Suraya, Ruziani Jamil

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..