” Awat comel sangat Cik B punya rection tu, sukalah tengok.. ” – Netizen

Video Cik B Dapat Kej0tan Daripada MK K-Clique Raih Perhatian Ramai. Wah Sweetnya MK, Cik B Pula Makin Cantik Sekarang !!

Sejak dua menjak ini, nama anak perempuan usahawan komestik terkenal, Dato Seri Vida iaitu Nur Edlynn Zamileen atau lebih dikenali sebagai Cik B semakin menjadi bualan ramai. Lebih-lebih dirinya telah tampil berlakon dalam drama ‘ Lelaki Lingkungan Cinta’ baru-baru ini.

Tinjauan di akaun Instagram milik pengacara Alif Farhan telah berkongsi satu video memaparkan Cik B telah menjadi tetamu jemputan bagi rancangan ‘Trek Selebriti’ . Malah menerusi video itu juga, rapper terkenal, MK K- Clique turut menjadi artis jemputan untuk membuat kej0tan kepada Cik B.

Kehadiran MK adalah untuk memberikan ucapan tahniah kepada Cik B atas kemunculan lagu terbaru Cik B iaitu ‘Tol0nglah’ . Kelihatan MK membuat kej0tan dengan membawa sejambak bunga khas buat Cik B sebagai tanda ucapan tahniah.

Seolah-oleh begitu terkej0t akan kehadiran idolanya, reaksi Cik B yang tersenyum lebar setelah menerima sejambak bunga itu turut mencur1 perhatian warga netizen. Manakan tidak, sikap cool Cik B dan reaksinya itu dikatakan begitu comel.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

D ruangan komen, ramai yang memuji akan penampilan Cik B kini semakin cantik dan suka akan sikap romantik MK ketika menghulurkan bunga kepada Cik B. Antara komen-komen tersebut adalah :

“Ala romantiknya MK, siap bagi bunga kat Cik B, comel jer, untung Cik B dapat jumpa idola dia, seronok tengok reaksi Cik B.. “

“Awat comel sangat Cik B punya rection tu, sukalah tengok. Cik B makin cantik, tampil penuh keyakinan, bagus lah wlaupun dah popular, Cik B tetap dengan gayanya tersendiri.. “

” Cair tengok MK  bagi bunga tu, tersenyum lebar Cik B dapat jumpa MK, hehe, kalau aku pun teruja weh dapat jmp idola.. “

”  Cute sangat masa Cik B terkej0t tu, tersenyum aku sorang-sorang tengok MK dalam video ni, sweet sangat.. “

” Comel lah Cik B, dah pandai bergaya sekarang, bila senyum tu nampak ayu anak Dato’ Vida ni, manis orangnya.. “

” Selalu nampk Cik B kas4r jer orangnya, tapi kali ni, aku akuim dia memang comel dan semakin cantik lah.. “

 ” Cik B memang semp0i. Jadi diri sendiri, tengok tak 0ver walaupun jumpa orang artis yang dia minat, terbaik.. “

Wah jelas kelihatan Cik B memang teruja dapat jumpa idolanya.  Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Cik B bertambah semangat bekerja dalam bidang seni setelah dapat berjumpa dengan MK dan berjaya dalam apa jua bidang yang diceburinya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aliffarhan, Cik B

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..