“ MasyaAllah cantiknya, muka macam anak orang Arab lah.. ” – Netizen

Faezah Elai Muat Naik Gambar Anak Perempuannya, Dealova Heyrinna Dan Aurora Heyrinna. Memang Copypaste Cute Mommy Dia. Alahai Cantik Betul Mata !!

Siapa yang tidak kenal dengan Faezah Elai, seorang pelakon cantik yang sentiasa kelihatan awet muda dan menawan. Wajahnya yang manis dan kelihatan ayu berhijab sememangnya kelihatan sopan. Ramai yang suka mengikuti perkembangannya di laman sosial kerana Faezah seorang yang humble dan ibu yang penyayang.

Meninjau ke akaun Instagram Faezah, satu perkongsian yang memaparkan gambar anak-anak perempuanya yang kelihatan cantik berhijab telah mencur1 perhatian netizen. Faezah memuatnaik gambar cantik puterinya itu sempena ulang tahun kelahiran anaknya, Aurora Heyrinna yang akan datang untuk peminat.

Mereka berdua kelihatan sangat comel dan ayu dalam gambar itu. Seorang mengenakan hijab berwarna kuning ceria dan seorang lagi memakai hijab berwarna merah. Malah, ramai yang mengatakan wajah anak-anak Faezah begitu comel mewarisi kecantikan daripadanya.

Jika melihat daripada gambar itu, kulit anak-anaknya kelihatan cantik, putih dan bermata bulat. Kecomelan adik-beradik itu membuatkan ramai yang suka dan terpeg0n melihatnya. Malah, Faezah juga sering kali berkongsi gelag4t dan telatah manja anak-anaknya di laman sosial.

Jom ikuti perkongsia di bawah:

Posting Faezah mendapat banyak tanda suka daripada netizen dan menerima pelbagai reaksi positif di ruangan komen. Rata-rata netizen memuji dan ger4m melihat kecomelan anak perempuan Faezah. Antara komen-komen yang dit1nggalkan:

“ MasyaAllah cantiknya.. muka mcm anak orang arabb laa.. so cute.. Comel betul dua beradik ni.. comei amat.. Kecik2 dah cantikkk.. ”

“ Masya Allah kurniaan Allah cantik sgt2 ni.. Kecil2 dah comel.. Cantiknya mata dia.. Seghaknya anak2 depa.. Helok sgt.. dah besar nie mesti cun abis nie.. ”

“ Awwwhhhh.. Cutenyeeeeee.. The eyes.. bijik mata besaqqqq comeyyyy.. Hat yg depan skali tu..muka mak dia sgt.. lawa ter0k besaq nti tu.. ”

“ MashaAllah sama birthday anak saya.. dua2 cute mcm mommynya.. Ad0iii.. awat cantekkk sgt nih.. ni la yg org ckp lahir lahir da cantik.. ”

“ MasyaAllah tabarakallah.. cantiknya.. Comelll.. Maneh nya ank dara…. Sebijik mak dia.. Tp kak rasa ank lagi maneh..mak dia tu tak kata la mmg seropa jessica alba.. ”

“ Aura dia MasyaAllah.. Ya Allah.. Awat seygak sangat.. Happy bornday aurora.. Semoga sentiasa dilindungi dan jadi anak yg solehah ya.. ”

“ Kenapa cute sangat ni.. Comelll mcm mak dia.. Amb0i jel1ng si adik.. both pwetty.. Mini kak faezah sungguh la aih.. Copypaste mummy.. ”

Alahai, manis sungguh senyuman puteri-puteri kesayangan Faezah. Mesti suka bergambar seperti ibunya juga. Kami di Berita Kopak mengharapkan Faezah sentiasa sihat dan terus sukses dalam bidang yang diceburi serta anak-anaknya membesar dengan sihat dan menjadi kebanggaan buat ibu bapanya.

Silakan SHARE..

Sumber: IG faezahelai

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..