” Nampak lain terus muka dengan makeup ni.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Terbaru, Penampilan Faezah Elai Cur1 Perhatian Warganet. Eh Lain Betul, Ingat Kan Orang Lain Tadi. Part Kening Tu Memang Nampak Berb1sa !!

Bagi yang mengikuti pelakon Faezah Elai pasti mengetahui sejak dahulu hingga sekarang Faezah sememangnya sering kelihatan cantik. Malah ramai yang menggelar Faezah Elai ini Barbie Doll Malaysia kerana wajahnya seperti patung yang cantik.

Meninjau di akaun Instagram, Faezah ada berkongsi gambar terbaru yang memaparkan wajahnya yang telah bersolek. Seloroh Faezah di kapsyen, muka senyum lebar itu adalah selepas dirinya baru sahaja selesai makan roti canai berkuah banj1r berserta telur separuh masak.

Selain itu, pada akhir penulisan Faezah Elai dengan hashtag seolah memberikan gambaran seperti dirinya menyes4l selepas makan banyak. Perkongsian gambar itu telah mencur1 perhatian warganet.

Ada yang menyatakan tidak menyangka gambar tersebut adalah Faezah Elai kerana dilihat lain daripada biasa. Sehingga kini, gambar terbaru Faezah telah menerima puluhan komen sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Ikuti perkongsian di bawah ini :

Di ruangan komen, pelbagai respon diberikan warganet dan rata-rata mereke memuji kecantikan gambar Faezah ini. Antara komen-komen menarik adalah :

” Nampak lain terus muka dengan makeup ni. Qernyeh macam tu pun elok betul Faezah ni, elokkk sungguh.. “

 ” MasyaAllah lawanya, hehe nyaris2 tak kenal tadi siapakah di dalam gambar ni. Tak makeup pun dah cantik lah you.. “

 ” Tak pernah tak cantik barbie doll ni. Nampak bujur sirih wajah Faezah, tak gem0k pun. Cantik sangat.. “

 ” Cantiknyaaaa dia, suka lah tengok dia ni, dari dulu cantik sentiasa. Tak nampak macam mak anak dua, haha.. “

” Dah macam anak patung dah tengok muka bila makeup macamni, patung yang pakai tudung di kedai, hahaha.. “

 ” Macam t1pu2 ja muka dia, macam anak patung ja. Ada jual kat memana tak, nak jadikan kawan lah, hehe.. “

” Comel macam anak patung, tapi lagi suka tengok muka Faezah tak makeup, lagi nampak muda tau.. “

Patut lah ramai memuji, cantik makeup Faezah ni, nampak natural sahaja. Tapi Faezah ni memang sejak dahulu lagi cantik dan kalau tak makeup pun sudah berseri wajahnya. Apa-apa pun semoga Faezah terus maju jaya dalam bidang lakonan dan bahagia bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG faezahelai

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..