“ Ingat Jericho Rosales tadi, terkej0t kita bila isteri dia pakai tudung.. “ – Netizen

Tya Adnan Muatnaik Gambar Bersama Suaminya, Shukri Yahaya Raih Perhatian Peminat. Part Muka Tu Memang Sebijik Macam Pelakon Filipina, Jericho Rosales. Alahai Sweetnya Gambar, Bersemut Timeline !!

Kebahagiaan merupakan satu konsep yang umum dan membawa makna yang berbeza bagi setiap orang. Begitu juga maksud bahagia dalam sebuah perkahwinan. Namun, setiap orang memerlukan kebahagiaan dalam rumah tangga dan ianya dibentuk dan dilakar oleh individu itu sendiri.

Terbaru hasil tinjauan di akaun Instagram, Tya Adnan telah berkongsi beberapa gambar yang sangat romantik bersama suami tercinta, Shukri Yahaya. Perkongsian itu memperlihatkan kemesraan hubungan mereka yang sangat erat. Jelas kelihatan mereka berdua sangat bahagia dalam kehidupan yang dijalani bersama.

Tidak dinafikan Shukri merupakan suami yang sangat romantis. Perwatakannya sebagai suami yang penyayang bukan sahaja dilihat dalam lakonan malah sikapnya itu terserlah dalam realiti kehidupan sebenarnya. Mengenakan baju yang sedondon bewarna putih sambil memel0k isterinya, jelas kelihatan dia sangat menyayangi isterinya.

Tya pastinya berasa sangat beruntung dan bersyukur dikurniakan seorang suami yang sangat menghargai dirinya dan anak-anak. Mereka sentiasa bersama dalam keadaan susah dan senang berkongsi kegembiraan. Tya juga menulis di ruangan kapsyen Instagramnya bahawa Tya sangat menyayangi Shukri sebagai seorang suami pinjaman dan anugerah pencipta.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian Tya ini telah mendapat banyak tanda suka. Ada yang terkej0t dan ramai yang menyangka wajah Shukri persis seperti pelakon popular Filipina. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Sekali tgk syukri ni mcm muka aktor filipin0.. Moga pinjaman Allah ni kekal dgn tya dunia & akhir4t serta perasaan kasih syg cinta rindu setia percaya makin bertambah setiap hari.. Aamiin.. “

“ Moga kekal hingga ke syurga.. aku ingatkan jericho tadi hahha.. Gmbar first tu kita ingat jericho rosales dah tadi.. “

“ Semoga berbahgia sampai ke syurga.. Smoga bahagia hingga jannah aamin… suke tgk family kak tya.. Sweetnya.. “

“ Semoga cinta kasih dan sayang hingga ke Jannah.. Aaaaa berkerengggaaaa timeline kita.. Bahagia till Jannah.. “

“ Comelll bethulll.. Amien seka dengan profil keluarga kak Tya. Jom kapan2 main ke Ind0nesia sekeluarga.. “

“ Pinjaman itu harus di jaga kak karena Shukri adalah imam kakak dan semoga berbahagia sampai jannah dan anak2 Sholeh dan Sholehah.. “

“ Ship lah.. Till jannah kak tya Aamiin.. Auch sweetnya kak tya.. Semoga bahagia selalu.. ishhhh ingat jericho rosales tadi.. terkej0t kita bila b1ni dia pkai tdung.. “

Berada dalam dakap4n dan kasih sayang seorang suami amat bermakna bagi seorang wanita.  Jelas terserlah kebahagiaan rumah tangga Tya dan suami. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Tya dan Shukri sentiasa berbahagia dunia akhirat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tya Adnan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..