” Dah dapat baby bertambah cantik.. ” – Netizen

Penampilan Terbaru Fazura Selepas Bergelar Ibu Raih Tumpuan Ramai Peminat. Wah, Nampak Macam Anak Dara Lah !!

Selebriti Fazura sememangnya seorang wanita yang cantik. Jika anda masih ingat, dia pernah tercalon antara 100 wanita paling cantik di dunia beberapa tahun yang lalu. Walaupun usia sudah mencecah 37 tahun, Fazura sebenarnya nampak muda dari usianya.

Meninjau ke akaun Instagram pelakon cantik ini, dia ada memuatnaik gambar terbarunya selepas melahirkan cahaya mata sulung pada Oktober yang lepas. Fazura tetap tampil langsing dan bertambah anggun walaupun sudah bergelar ibu.

Perkongsiannya ini telah meraih perhatian peminatnya yang memuji penampilan Fazura. Ramai yang memberi simbol love dan menggelar Fazura sebagai h0t mummy.  Orang cantik bergaya macam mana pun tetap nampak cantik bukan.

Untuk rekod, Fazura dan Fattah Amin telah mendirikan rumah tangga selama tiga tahun dan barulah dikurniakan cahaya mata perempuan yang diberi nama Nur Fatima Aisya. Sehingga hari ini pasangan ini masih merahsiakan wajah comel bayi mereka.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Penampilan Fazura ini telah meraih pujian ramai pengikutnya. Rata-rata mereka memuji kecantikan Fazura. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Dah dapat baby bertambah cantik.. lawanya. Mummy Fatima so g0rgeousss.. Tersangat cantik.. You look different but g0rge0us.. ”

” She’s back . Woohooo .. nak tgk Fatima pls .. hehehe.. Love Sgt, Mcm IRAS Linda Nanuwil. H0t mommy, Mommy so fine.. “

” Fulamak sis terbeli4k mata Saya G0rgeous g1ler thoooo. H0t Mama… Makin cantik Dan G0rge0us… fazura pun pakai coach jgak ye.. “

” Ya Allah cantiknya. G0rge0us. Mesti rizman.n yg amk gmbr ni . lawanya dia. G0rgeous like before.. Cantiksss nyaaa mommy Fatima.. “

” Mommyyy so cantik. Cantiknyaa mummy Fatima . baju dinasour tu win. Faz makin cantik lepas bersalin. Love the sweater, love the gal wearing it even more.. “

” Semakin anggun. betul ke mummy fatima cantik sangat niii. But most of the time u always use ur hermes sling bag.. “

” Mommy Fatima.. sesungguhnya cantik.. Cantik kakak fazura. She looks semakin cantik kan.. alhamdulilah.. semoga sentiasa dlm rahmat n lindungan Allah.. aamiin.. “

Memang tidak dapat dinafikan akan kecantikan yang dimiliki oleh Fazura. Bukan mudah untuk kekal langsing apabila sudah melahirkan anak. Semoga Fazura terus berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi dan sentiasa berbahagia bersama suami dan anak tercinta.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fazura

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..