” Awal-awal dah tak tahan tengok muka mak dia, kelakar.. ” – Netizen

Video ‘Pengakuan Ikhlas’ Rutin Harian Pelakon Zara Zya Kepada Ibunya Buat Ramai¬† Terhibur. Paling Win, Part Cakap Mak Minta Nasi ‘Penak0t’, Haha¬† !!

Zara Zya, seorang pelakon yang mempunyai auranya yang tersendiri. Watak-watak yang dibawa oleh dirinya menerusi drama sering mendapat pujian penonton. Selain itu, Zara juga mempunyai ramai peminat yang setia mengikuti perkembangannya di media sosial.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram, Zara telah berkongsi satu video yang memaparkan dia telah membuat satu ‘pengakuan ikhlas’ kepada ibunya. Video yang berdurasi 8 minit itu kelihatan Zara bersama ibu serta seorang anak saudaranya dalam sebuah bilik.

Menerusi video itu, sebenarnya Zara cuba untuk mengenakan ibu dan anak saudaranya dengan menceritakan rutin hariannya. Namun ketika Zara menceritakan rutin hariannya, kelihatan ibu Zara sedang menahan ketawa.

Hingga kini, perkongsian video Zara tersebut telah ditonton lebih 200 ribu tontonan sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Comel tengok muka ibu dan anak saudara Zara yang masing-masing mengiyakan sahaja apa yang diceritakan oleh Zara.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur menonton video Zara tersebut. Antara komen-komen netizen adalah :

” Sungguh kelakar hati ni dgr pengakuan drpd Zara. Tak kering gusi dibuatnya hahaha, terbah4k-bah4k sy gelak.. “

” Dah nama pun pelakon kan, hahaha keluar air mata aku gelak. Mak dengan anak menakan dia pun tahan gelak.. “

” Kadang-kadang diorg tak mndi dan tengahri nak makan tu lynkn je la hahahaha ad0ii ketara la men1punya.. “

” Knapa asal yg belakang tu gelak , aku pon gelak jgk nii, dah la memang mudah terhibur ke apa ni, haha.. “

” Sesungguhnya la mula-mula tu, saya sangkakan serius tetapi rupanya auta kesemuanya, haha Zara, Zara.. “

” Tak leh blah tgok muka Zara Zya, memang slamber sangat ni. Maknya pun ketawa, mesti pkir ape ke hal lah anak aku ni.. “

” Comel je tgk mak Zara Zya angkat kening sambil pandang cucu, have2 je Zara ni. Kelakar sangat video ni.. “

Patut ramai yang terhibur, memang kelakar video Zara ni. Lagi-lagi melihat reaksi ibu dan anak saudara Zara. Apa-apa pun, video tersebut hanyalah sekadar hiburan Zara dan berkongsi untuk tontonan para umum di Instagram.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Zira Ayub

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..