” Ee mata dia tu, melent1k kal4h girl ni Hayder.. ” – Netizen

Eyra Hazali Kongsi Gambar Terbaru Anaknya, Hayder Qalish. Amb0i Si Kecil Makin Mirip Muka Papanya. Part Bulu Mata Tu Tak Tahan !!

Umum mengetahui pelakon Eyra Hazali telah mendirikan rumahtangga bersama penjaga gol Johor Darul Takzim, Muhammad Haziq Nadzli. Pasangan ini juga sudahpun dikurniakan seorang cahayamata lelaki yang diberi nama Hayder Qalish.

Meninjau akaun Instagram Eyra, telahpun dimuatnaik beberapa keping gambar terbaru Hayder. Untuk makluman, Hayder bakal menyambut ulangtahun kelahiran pertamanya pada Ogos nanti. Hayder yang berkulit cerah ini dilihat semakin sihat dan temb4m wajahnya.

Setiap kali gambar atau video Hayder dikongsikan, banyak komen daripada peminat yang mengatakan persamaan wajah Hayder dengan wajah Papanya, Haziq. Tidak kurang juga yang nampak wajah Hayder seperti Eyra.

Dalam gambar ini, nampaknya Hayder semakin pandai memberikan reaksi apabila wajahnya dirakamkan. Senyuman Hayder dengan bulu matanya yang lentik itu nampak jelas sekali, sudah seperti memakai mascara pula matanya.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian oleh Eyra ini telah meraih perhatian daripada peminat. Ramai yang memuji kecomelan wajah Hayder dan antara komen-komen mereka :

” Hello handsome boy, muka papa Jiq betul lah. Ee ger4mnya lah tengok senyum macamtu. Cantiknya lahai mata tu Hayder.. “

” Eii mata dia tu, sampai terc0nget bulu matanya. Comel sangatlah Hayder ni, tengok muka terus terfokus dekat tang mata tu. Macam muka Eyra pun ada.. “

” Tengok mata dia, fuh melent1k kal4h girl ni Hayder. Comel sangat aihh, harap terken4n lah dekat baby kita ni. Handsome boy.. “

” Handsomenya bud4k kecil ni, bulu mata tu paling menawan. Comel sangat ini anak, rupa 100% copy paste papanya haha.. “

” Wow cutenya Hayder, makin lama makin comel. Kecik kecik dah hensem macam papa. Mata Hayder amboi, cantik sangat bulu mata tu.. “

” Mata dia mashaAllah, makin besar makin handsome laa hayder. Panjang bulu mata dia, lentik betul. Muka papanya sebijik.. “

” Lent1k nau bulu mata, comelnya hayder. Nanti dh besar boley jadi keeper macam papa, jadi keeper negara terbaik Asia.. “

Alhamdulillah, Eyra dan Haziq semakin bahagia dengan adanya Hayder. Semoga Hayder terus membesar dengan sihat, menjadi anak yang soleh dan patuh kepada kedua ibu bapa serta dilindungi daripada sebarang bahay4.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Eyra Hazali

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..