Connect with us

Artis / Selebriti

” Terkej0t sampai melat4h. Zara, Zara, kau memang kelakar lah.. ” – Netizen

Video Zara Zya Kena Usik Semasa Sedang Tidur Di Set Penggambaran Buat Ramai Terhibur. Kes1an Zara, Tapi Comel Pulak Tengok Muka Zara Tengah Melat4h Tu. Haha !!

Pelakon Zara Zya memang dikenali ramai. Bijak menjiwai watak yang diberikan, boleh dikatakan kesemua drama lakonannya pasti mendapat pujian ramai. Malah drama terbaru Zara yang baru berakhir episodnya di TV3 iaitu ‘ Mr Bibik’ turut mendapat sambutan baik daripada penonton.

Bagi yang mengikuti perkembangan Zara, pasti tahu dia sebenarnya seorang ‘kaki melat4h’. Ada sahaja video Zara melat4h sebelum ini pasti buat yang menonton pasti terhibur dan berdekah ketawa melihat gelagat melatahnya itu.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram milik eez77 telah berkongsi satu video mengenai Zara. Menerusi video itu, kelihatan Zara sedang tidur. Kedengaran pelakon Saharul Ridzwan sedang menghafal dialog lakonan mereka.

Tetapi paling mencuit hati video itu adalah Zara telah diusik oleh seseorang dengan mengej0tkannya daripada tidur secara tiba-tiba dan membuatkan Zara terus terjaga sehingga melat4h.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ada rakan-rakan artis turut memberikan komen dan rata-ratanya terhibur akan perkongsian video tersebut. Antara komen-komen menarik adalah :

” Kau memang assisset4nnnnnnnnnn, haha.. ” – Amyza Aznan

” Hahahahahahahahaha nasib.. ” – Dynas Mokhtar

” Terkej0t sampai melat4h. Zara, Zara, kau memang kelakar lah. Tapi siapa lah yang nak4l sangat tu kac4u Zara, hahaha.. “

” Melat4h pun comel. Zara kalau tak mel4tah memang tak sah. Dah supa kena elektrik aku tengok Zara terkej0t.. “

” Let1h sangat tu, haha habis semua ketawa. Kan dah kena tamp4r kacau sangat orang tengah sedap tidur, hahahahaaa.. “

Perkongsian video tersebut telah mendapat lebih 2 ribu tontonan sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Memang kelakar lah Zara ni, tapi comel pulak tengok gaya Zara terkej0t sampai melat4h tu. Mungkin letih sangat bekerja, Zara ambil masa untuk rehat sebentar.

Mengimbas kembali saat populariti Zara meningkat naik adalah ketika dirinya membintangi drama ‘ Love You Mr. Arrogant ‘ bersama pelakon Azlee Khairi. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Zara terus berjaya dalam bidang lakonan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Eez Jalaluddin, Zara Zya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT