Connect with us

Artis / Selebriti

” Asoka versi comel ni. Hilang watak ganas dia ek.. ” – Netizen

Video Cik B Membuat Trend Makeup Asoka Raih Perhatian Ramai. Wah Lain Daripada Yang Lain Lah Cik B. Geram Je Tengok Reaksi Muka Cik B Tu. Kena Paksa Dengan Mama Pun, Muka Tetap Comel !!

Video Dato’ Seri Vida membuat trend makeup Asoka baru-baru ini mendapat perhatian ramai warganet. Memuji kesungguhan DS Vida menyiapkan video ini, ramai juga yang meminta supaya anak DS Vida, Cik B pula membuat video trend ini.

Meninjau entry terbaru di akaun Tiktok Cik B, telah dikongsikan satu video yang menunjukkan Cik B menyahut cabaran oleh warganet. Cik B mengatakan di ruangan kapsyennya ini adalah atas paksaan mamanya, maka terjadi lah video penuh ini.

Ekpresi wajah Cik B dari awal video sehingga terhasilnya akhir solekan membuatkan warganet terhibur. Berubah betul wajah Cik B sebelum disolek dan selepas disolek. Cik B sememangnya mempunyai kecantikannya yang tersendiri dan komen warganet, Cik B ini manis wajahnya.

Ramai juga yang melihat wajah Cik B menerusi video ini seakan sama dengan seorang hijabstylist bernama Yuti. Pujian demi pujian juga diberikan oleh warganet atas usaha Cik B untuk memenuhi permintaan mamanya. Cik B anak mama yang hebat.

Jom tonton video di bawah :

@cikb_havoc

My ASOKA Version forced by mum, @QU PUTEH BARULAH PUTEH #asokamakeup #asokamakeuptrend #asokamalaysia #cikb #bossb #cikbhavoc #cikbasoka #fyp #fypシ゚viral #onthisday #foryou #foryoupage

♬ original sound – jharna bhagwani – jharna bhagwani

Perkongsian ini sehingga kini telah pun meraih lebih 50 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Bila tengok, macam rupa Yuti pun ada.. energy dia macam bukan kena paksa.. tapi paduu cikb anak mama.. memang havoc.. ”

” Lawa memang lawa, tapi tu la lucu part reaksi muka haha.. Macam redha sangat dah tu cik b hehe.. cik b anak mama yang hebat, turut je apa mama mintak.. ”

” Asoka versi comel ni.. Hilang watak ganas dia hekk… Aku igt sayuti td hahahah. Rupa nya cikB.. jari dia comel betul.. ”

” Asoka paling comel.. biasa trend ni takde pemenang kann tp actually shes the real winnerrr i loved her expression.. ”

” Aku set alarm sebab nak tengok cik b buat trend asoka ni.. Aku hampir ingat cikb nak bertukar jadi ular macam dalam cerita naagin haha.. cik b cantik sangat.. ”

” Haha comel tapi kelakar g1la.. comei.. Lain muka cikb.. Comei la klu cikb rambut panjang.. manis je rupa.. suka tengok ekpresi muka cik b.. ”

” Lain terus cik b lepas makeup.. cun weii.. part gelap tu comel jer jari cik b… trbaiklah…. tahniah cik b.. ”

Gempak betul apabila Cik B membuat trend Asoka, terhibur warganet menontonnya. Reaksi muka dan jari jemari Cik B itu banyak memainkan peranan. Apa-apa pun, ini hanyalah sekadar hiburan semata-mata dan semoga pembaca juga turut terhibur.

Silakan SHARE..

Sumber : Tiktok Cikb

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT