” Apasal aku yang senyum senyum tengok ni.. ” – Netizen

Video Behind The Screen Pre Wedding Kamal Adli Dan Uqasha Senrose Buat Peminat Tersenyum Sendiri. Eei Bersemut Couple Ni !!

Dari pentas lakonan membawa ke dunia realiti, siapa sangka pasangan Kamal Adli dan Uqasha Senrose bakal berjodohan. Cinta lokasi yang membawa ke hubungan yang serius dan akh1rnya tanggal 5 November menjadi tarikh penyatuan dua jiwa ini.

Meninjau akaun Instagram juru solek artis Azni Hadi, telah dikongsikan video yang memaparkan belakang tabir semasa Kamal dan Uqasha membuat photosh00t pre wedding mereka. Cerita Azni, terlalu banyak video dan outfit pasangan ini sehinggakan dia sendiri tidak tahu perlu kongsikan yang mana satu.

Mengakui Kamal dan Uqasha pasangan yang sweet, gelagat mereka semasa sesi bergambar mencuit hati dan menghiburkan semua yang terlibat. Kamal dengan perangai happy go lucky nya menceriakan suasana.

Ada sahaja pose Kamal dan Uqasha yang membuatkan gambar-gambar mereka nampak menarik. Ditambah dengan busana yang digayakan, memang terserlah seri wajah pengantin ini. Boleh g1g1t jari golongan single tengok video ni Kamal.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Azni ini meraih hampir 4000 tanda suka daripada peminat. Antara komen-komen yang dapat kami kongsikan :

” Sweet lovebirds, aww tengah senyum seorang seorang ni. Comel sangat sesuai lah dengan lagu ni.. “

” Awaitt kita yang tengok pun ikut senyum-senyum ni. Hmm bestnya kahwin, jeleslah kita yang single ni tengok sweet couple ni.. “

” Sweetnya, senyum sorang sorang kita tengok. Bersemutlah, so comel. Loving couple dari drama ke realiti, alhamdulillah.. “

” Apasal aku yang senyum senyum tengok ni haha, haihh. Cantik sangat Uqasha, suka tengok pasangan serasi.. “

” Sweet couple, suka tengok Kamal dan Uqasha ni. Sweet sweet manja gitu. Kamal kalau tak melawak memang tak sah.. “

” Macam tengok depa photosh00t untuk pr0mo drama tapi the truth is depa selamat nikah. Love this lovebirds, till jannah.. “

” Sweet suka sangat tengok, baju baju pun cantik. Songket hitam tu macam P.Ramlee pakai dulu. segak Kamal.. “

Gembira dan tersenyum-senyum sendiri peminat melihat gelagat Kamal dan Uqasha ini. Semoga ik4tan kasih sayang Kamal dan Uqasha ini sentiasa ceria selalu dan rumahtangga mereka kekal aman bahagia sehingga ke jannah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Azni Hadi, IG Kamal_uqasha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..