” Amboi, sedap sangat ni kena ur0t, ger4mnya tengok.. ” – Netizen

Perkongsian Video Farah Nabilah Sewaktu Memandikan Anaknya, Andre Omar Raih Perhatian Peminat. Alahai Andre, Seronok Sangat Tu Diur0t. Mata Tu Sampai Tertutup. Comel Sangat !!

Farah Nabilah dan pasangannya, Mohammed Amirul baru sahaja menyambut ulangtahun perkahwinan mereka yang pertama baru-baru ini. Kehadiran anak mereka yang berumur 2 bulan lebih, Andre Omar menjadikan hari-hari yang dilalui lebih bermakna.

Menjengah di akaun Instagram Andre yang dikendalikan oleh Farah, Farah ada berkongsi satu video memandikan Andre di dalam bath tub. Aktiviti pagi yang wajib bagi bayi ini sudah pastinya menjadi perkara menyeronokkan buat Farah sebagai seorang yang baru bergelar ibu.

Dalam video tersebut, kelihatan Andre betul-betul menikmati saat dimandikan ibunya. Andre yang dibelai manja sambil diur0t-ur0t lembut di kepala nampak sangat tenang pada waktu itu. Sudah semestinya belaian ibu adalah belaian yang terbaik buat anak-anak.

Apa yang menarik perhatian peminat ialah saat diurut, mata Andre turut sama layu seperti mahu tidur. Gelagat Andre sangat comel pada ketika itu. Sudahlah senang dimandikan siap mahu tertidur lagi. Mesti Andre sangat enjoy sewaktu diur0t lembut ibunya itu.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Perkongsian video Andre buat peminat ger4m dengan si comel ini. Rata-rata peminat seronok melihat gelagat Andre dimandikan ibunya. Antara komen-komen mereka adalah :

” Sedap sgt tu kena ur0t.. anak sy kalau mandi nak ajak semb4ng.. rancak sungguh dia membawang, Why you are so cute.. “

” Cutenya andre, Amboi…… hahahaha… sedap sgt nie kena ur0t, Dh b0latla… Feeling sgt andre, Awhhhhh shooo cute.. “

” Halah2 baiknya diam je mandi.. siap ngant0k, Sedapnyaaaa kena mass4ge ya Andre, Nak Mandi ke Nak tido ni.. “

” Kalau anak saya lama dh menang1s mcm kita der4 dia lk hahah dia takut air.. bestnye kalau baby saya tk tak0t air snng sikit nk mndikan.. “

” Uuuuu… i need one too.. bestnya kena ur0t2 kepala.. Ger4mnya tengok. Comel sangat ni, Sooo cuteeee.. “

” Adudu… tenangnye dieeeee… siap wat muke comei3 nihhh, Heyyyyy…. Ger4m pulak kitaa… eeeee comel.. “

” Alololo, comey nye.. Sy0k sgt tu mandi pon blh tido, special tre4tment…. So cute la… C bby, Cutela andre.. “

Bertuahnya Farah kerana memiliki anak yang mudah diurus seperti Andre. Biarpun masih kecil namun Andre sudah menyenangkan ibu dan bapa. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Farah dan keluarga sentiasa diberi kesihatan yang baik.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Andre Omar, Farah Nabilah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..