” Amboi Rizqaa, cergasnya berzumba seawal pagi.. ” – Netizen

Video Terbaru Anak Rizman Nordin, Rizqaa Yang Ceria Dan Cergas Pada Waktu Pagi Raih Perhatian Peminat. Alahai Aktifnya Rizqaa, Tak Jemu Tengok Gel4gat Rizqaa !!

Sejak Rizqaa Rizman, anak perempuan kepada pereka fesyen terkenal iaitu Rizman Nordin dan pasangannya Nurida Suraya lahir, Rizqaa sering mera1h perhatian netizen setiap kali gambar atau videonya dikongsikan di laman Instagram milik Rizqaa. Rizqaa kini sudah berusia 5 bulan.

Meninjau ke laman Instagram milik Rizqaa, telah dikongsikan sebuah video di mana Rizqaa yang mengenakan baju tidur berwarna pink polkadot putih sedang berbaring di atas tilam sambil mengerakkan kedua-dua kaki dan tangannya dengan begitu aktif sekali.

Rizqaa kelihatan tertawa bahagia sehingga terukir senyuman manis di bibirnya. Rambutnya yang ikal mayang, matanya yang bulat hitam serta badannya yang semakin temb4m membuatkan ramai peminatnya berasa tidak puas memandang wajahnya. Semakin membesar Rizqaa, kecomelan wajah Rizqaa semakin terserlah.

Perkongsian tersebut telah mera1h pelbagai reaksi daripada peminatnya. Peminat yang melihat video tersebut berasa tidak jemu memandang Rizqaa yang semakin montel itu. Menerusi kapsyen ditulis pada posting tersebut, Rizqaa mengucapkan selamat pagi kepada semua peminatnya.

Jom tonton video di bawah :

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata peminatnya berseloroh dan terhibur melihat telatah Rizqaa yang sangat cergas dan ceria di waktu pagi. Selain mengucapkan selamat pagi buat Rizqaa. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Good morning rizqa syg.. Uish2 rancaknya rizqa senamrobik sorang2.. Comey extr3me nye dia.. Olololo ger4m auntie nak k1sss awak taw rizqaa.. “

” Good morning rizqa comelnya.. Awal bangun ni baby.. Rambut dia comel.. Hello sayang.. Wah very good mood this morning eh.. “

” Gudmorning rizqa montel.. ishh ger4m nya tngok dia.. Mcm nk g1git tangan dia tu.. Cerianya si comey pg ni ye.. Semuga sicomey selalu ceria n siht ye.. “

” Amboi senam pagi2 ya.. Makin besaq makin comey dia ni.. she really sweet.. jarang aku ni nk puji budak.. tp dia ni memang mcm doll.. “

” Good morning rizqa.. Adoi tenangnya tgk rizqa.. Setiap masa senyum je dia.. Untung mummy daddy dpt anak mcm ni.. “

” H1lang stress tgk muka comel bby rizqaa.. Amboii suka sgt tu.. Morning rizqa.. Syg dia.. comel2 ni.. Eeee tak jemu tengok budak kecik ni.. “

” Amboi rizqa.. cergas nyer.. berzumba seawal pagi.. Seeing ur besutiful chubby face just perks up my morning Rizqaa.. “

Tenangnya tengok wajah Rizqaa yang semakin hari semakin comel, sudahlah comel sentiasa tersenyum manis dan ceria pulak itu. Pastinya kehadiran Rizqaa mewarnai kehidupan Rizman dan Nurida. Semoga Rizqaa membesar menjadi anak yang soleh, cerdik, bijak serta mentaati kedua ibu bapanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rizqaa Rizman

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..