” Happy 3 months today. Kenapa comel sangat ni.. ” – Netizen

Perkongsian Ekspresi Muka Gambar-Gambar Shariq Gabriel Raih Perhatian Peminat. Bulu Mata Tu Lent1k Sangat Lah Shariq. Memang Comel !!

Baru-baru ini, tinjauan di akaun Instagram anak selebriti popular Emma Maembong, beberapa perkongsian gambar koleksi Shariq Gabriel yang sedang tersenyum telah dimuatnaik. Pantas masa berlalu, Shariq kini telah membesar dengan sihat.

Bukan sahaja mummy dan daddy Shariq yang tidak l0kek berkongsi gambar dan keletah anaknya, malah Shariq juga kelihatan tidak kedek0t memberikan senyuman dalam setiap perkongsian daripada ibu bapanya. Hampir setiap gambar memaparkan wajah Shariq sedang tersenyum comel.

Lemparan senyuman yang sentiasa manis bukan sahaja membuatkan ramai yang ger4m tetapi mata bulat Shariq yang bewarna grey memang selalu mendapat pujian ramai. Jika di perhatikan secara dekat, bulu mata Shariq Gabriel juga lent1k dan cantik seperti mummynya.

Walaupun pelbagai ekspresi wajah yang di kongsikan daripada perkongsian gambar Shariq, semuanya masih kelihatan cute dan membuatkan ramai yang ger4m dengan wajah terbaru Shariq ni. Memang sesuai Shariq yang memakai baju kebiruan bersama kulitnya yang putih bak salju.

Jom ikuti perkongsian gambar di bawah:

Seperti biasa wajah dan gaya Shariq pastinya selalu meraih banyak tanda suka. Sehingga ada juga netizen yang sedang hamil memberikan komen agar anak dalam kandungannya “terken4n” seperti wajah comel Shariq. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Ge4mmm.. Semoga menjadi anak yg soleh dan penyejuk hati ibu dan ayah.. Aamiin.. Ger4mnya.. G4nteng Bangeeet.. “

” Alolo.. seronok ek.. so cute babyg boyy.. Harap terken4n laa kat my baby kecomelan tahap m4ximum ni.. heheheee.. “

” Ya Allah omeynya diaa.. Ehh bulu mata gabriel lent1k lah.. Comelnya.. Omel laaa.. Hai ensem boy.. comel la anak emma.. Comel double chin tu.. “

” Comeyy.. Ya Allah ger4mnya Gabriel.. Ya Allah.. cutenya baby.. Alah comel.. loooo sho cute sayang.. Comel sgt senyumnya.. Eee omeynyaa.. “

” Happy 3 months today.. aipp.. ape ni omey2 ngat niee.. So cutee.. soo cute.. Tengah pregnant ni hari2 buka ig nampak mesti nampak gambar baby shariqgabriel.. “

” I love u baby.. shariq awk ni cute sgt aunty tgk.. Why you so cute.. Ad0i la.. Kenapa comel sgt shariqgabriel ni… Pipi l4yut2. Ger4m.. “

” Comelnyerr ske tgok biar ngen4n.. MasyaAllah handsome bOy nye dye.. ger4mmm aihhh.. Muka mcm Emma laeee comel la ur eyesss.. Hensem lqh shariq ni.. “

Walaupun berkali-kali pandang muka Shariq, ramai yang tidak b0san memujinya comel. Tidak dinafikan sebagai anak selebriti terkenal Shariq juga selalu mendapat tempat di kalangan ramai. Apa-apa pun semoga Shariq Gabriel membesar dengan sihat dan bahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG shariqgabriel, emma_maembongofficial

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..