” Alololo, pandai abang bagi adik minum susu.. ” – Netizen

Feeya Iskandar Kongsi Video Anak Sulungnya, Adam Malique Sedang Meriba Adik Kecilnya Sambil Memberikan Susu. Halah Comel Betul Tengok Gelagat Anak Feeya Ni, Bamb4m Dua-Dua !!

Lebih dikenali dengan nama Feeya Iskandar atau Cik Piah, pemilik nama Nor Shafiza binti Iskandar Azizan merupakan penyampai radio di stesen Radio Suria FM. Gemar berkongsi tips dan petua berguna buat pendengar setia, Feeya mempunyai peminat-peminatnya tersendiri.

Pada bulan Februari lalu, Feeya telah selamat melahirkan anak ketiganya iaitu seorang bayi lelaki di sebuah pusat perubatan di Selangor. Berita gembira itu telah dikongsikan sendiri oleh Feeya dan suaminya menerusi akaun Instagram dan telah dibanj1ri ucapan tahniah daripada netizen.

Terbaru, Feeya telah berkongsi video terbaru di akaun Instagram miliknya yang memaparkan gelagat anak sulungnya iaitu Adam Malique, tiga tahun bersama adik kecilnya, Muhammad Zidane yang kini telah pun berusia 2 bulan.

Perkongsian Feeya pada kali ini telah menarik perhatian ramai kerana, anak sulungnya itu sedang memangku adiknya sambil memberikan susu botol. Malah kedua-dua anak Feeya ini kelihatan comel kerana kedua-duanya m0ntel badannya.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini  :

Meninjau di ruangan komen, ramai yang terhibur melihat gelagat anak-anak Feeya itu. Antara komen-komen menarik daripada warga netizen adalah :

” Alololololo, pandai abang bagi adik minum susu, comel tengok. Seronok tengok anak-anak Feeya ni, sebab montel-montel semuanya.. “

” Dua-dua chubby, ger4m tengok. Pandai sangat lah tu yer si abang bagi susu kat adik, haha terhibur tengok video ni.. “

 “Anak Feeya ni tak pernah tak buat gaya comel, tangan tu, tangan tu ishhhh mont0k2 betul. So Cute dua-dua ni.. “

” Yang sulung memang berjiwa kasih sayang betul. Si abang nombor dua tak kacau baby ke Cik Feeya, semoga membesar dengan sihat.. “

 ” Alhamdulillah, pandainya abang jaga, untung adik, ada abang caring.  Adam, susu tak masuk pun dalam mulut adik, hehehe.. “

” Mummy, ada hingus, haha pandai Adam yer jaga baby, mummy tak susah hati ler, ada pengasuh baru abg sado.. “

” Video ni baru nampk Adam macam abang-abang. Selalunya nampak mcm baby2 je, hahaha manja betul dengan Feeya si Adam ni yer.. “

Pandainya Adam jaga adik dia, comel video yang dirakamkan Feeya ni, patut ramai terhibur. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga anak-anak Feeya membesar dengan sihat, menjadi anak-anak yang soleh buat kedua orang tuanya, aamin.

Silakan SHARE…

Sumber : IG  Feeya Iskandar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..