” Ala comelnya baby, macam Malique sungguh.. ” – Netizen

Feeya Iskandar Kongsi Video Anaknya Yang Baru Lahir. Amboi Chubby Sungguh, Adik Baby Pipi Pau. Macam Abang Malique Juga Ni, Nama Pun Sedap !!

Baru sahaja beberapa hari yang lalu, penyampai radio Feeya Iskandar atau lebih dikenali peminat dengan nama Cik Pia selamat melahirkan bayi ketiganya. Kali ini juga, Cik Pia dikurniakan Allah seorang bayi lelaki dan kini sudah 3 orang anak lelaki yang dimilikinya.

Terdahulu, Cik Pia ada berkongsikan tentang kelahiran ketiganya. Berlainan daripada dua anak terdahulu, kali ini Cik Pia terp4ksa divakum kerana wajah bayinya ke atas ketika dalam proses bersalin. Bayi ini juga dimaklumkan lahir dengan berat 3.38 kg.

Meninjau akaun Instagram Feeya Iskandar, telah dikongsikan satu video yang memaparkan sebahagian wajah anaknya ini. Kelihatan si kecil ini juga sudah temb4m dan bulat pipinya. Bak kata Feeya, bayinya ini juga g4ng mommy yang pipi chubby.

Turut kelihatan jelas mulutnya yang sejemput dan hidung si kecil ini. Peminat juga mengatakan bayi baru Cik Pia ini nampak seiras dengan abangnya, Malique. Anak Cik Pia memang semuanya comel dan ‘semangat’ tubuhnya.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian Cik Pia ini mendapat perhatian daripada peminat. Mereka juga sudah tidak sabar untuk melihat wajah penuh si kecil ini. Antara komen-komen peminat :

” Ala comeynyoo, gig1t sikit boleh ? Muka adam Malique la, cutenya cik Feeya. Congratulations.. “

” Comelnya kak long. g4ng adam malique lah ni kecik-kecik dah temb4m. Mulut ikut cik Pia ni hehe.. “

” Ala comelnya baby, hi Zidane. Macam Malique sungguh, dagu berlapis-lapis dah. Anak cik pia semua molat-molat comel comel.. “

” Muka nak iras Malique ni, gem0k pulak tu. Cute sangat, dah bolat baru berapa hari. Ish ger4m nak gom0l.. “

” Macam abang dia Adam Malique. TabarakALLAH comelnya. Moga sihat dan membesar menjadi anak soleh.. “

” Tak sabarnya nak tgk muka dia. Nampak mirip malique. Labuh pipi baby cik pia ni, g4ng abang sangat.. “

” Alhamdulillah.. comeyynye cik piah. mcm abg dia, dpt tgk pp pn da tau pipi macam adam malique.. “

Cik Pia juga menjawab pada salah satu pertanyaan peminat tent4ng nama si montel ini :

Alahai pipi macam p4u lagi membuatkan peminat ger4m melihatnya. 3 ‘bob0iboy’ yang akan memeriahkan dan buat suasana rumah Cik Pia lagi kec0h nanti. Semoga Zidane membesar dengan sihat dan selamat berpant4ng Cik Pia.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Feeya Iskandar, IG wnurashidwahab

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..