” Alolo lembut sungguh suara dia sebut kakak tu, soft spoken.. ” – Netizen

Sudah Pandai Menyebut Perkataan ‘ Kakak ‘, Gelagat Comel Shariq Arshan Gabriel Buat Peminat Ger4m. Part Emma Suruh Sebut Mama Tu, Dah Tersas0l Gabriel Dibuatnya !!

Menyambut ulangtahun kelahiran pertamanya November yang lalu, putera kesayangan Emma Maembong dan Shazli Azhar membesar dengan sihat. Wajah Gabriel dan keletahnya seringkali dikongsikan di laman sosial baik oleh Emma mahupun Shazli sendiri.

Gabriel juga mempunyai akaun Instagramnya sendiri yang mana sehingga kini telahpun merekodkan seramai 271 ribu pengikut. Meninjau entry terbaru di Instagram Shariq Gabriel, satu video baru Gabriel dimuatnaik beberapa jam yang lalu.

Dalam video tersebut, Gabriel mendengar mamanya menyebut perkataan ‘ kakak ‘ dan pantas sahaja si kecil ini menyebut perkataan yang sama. Bagi kebanyakan bayi seusia Gabriel, ianya perkembangan yang bagus apabila mampu mengikut dan menyebut sebegini.

Sekejap dengan kakak, sekejap pula terdengar Gabriel menyebut ‘ tatak ‘. Alahai Gabriel, dengan tersengih-sengih tu, manalah peminat tidak ger4m melihat telatah Gabriel. Bila part sebut mama pun, kakak juga yang disebutnya.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata peminat terhibur melihat gelagat oleh Gabriel ini dan antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Comelnya pandai dia bercakap, baru setahun. Ger4m pula dekat dia, comel sangat-sangat. Nanti besar ni confirm soft spoken.. “

” Dah nampak, amik legasi Emma ni sebagai pelakon ni. muka dah cute, peramah pulak tu. kecil-kecil dah ada fans.. “

” So clever la dia, ger4m je tengok baby favourite ni. Pandai ikut mama sebut kakak, ringan mulut sangat.. “

” Ca1r la tengok bud4k handsome ni. Wau ringan mulut dia, anak saya sebaya Gabriel tapi tahu menjer1t je hehe.. “

” Alolo lembut sungguh suara dia sebut kakak tu. Ger4m ja tengok, kenapalah comel sangat Shariq Gabriel ni.. “

” Ye adik, kakak ada dekat sini hehe. cute betul handsome boy ni, mulut tu macam mama peramah betul.. “

” Jangan sal4h sebut ye Gabriel, nanti jadi katak haha. Pandai dah dia, sikit lagi ri0h la rumah dengan suara Gabriel memanggil.. “

Permulaan yang baik Gabriel, lepas ini boleh belajar menyebut lebih banyak lagi perkataan. Semoga si kecil ini sentiasa menjadi penyejuk hati mama dan babanya serta terus sihat dan ceria selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shariq Gabriel, Emma Maembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..