Connect with us

Artis / Selebriti

” Ni Zali yang kenc1ng dalam botol tu kan.. ” – Netizen

Wajah Terkini ‘Anak’ Syanie Dalam Filem Senario Lagi, Zali Setelah 22 Tahun Berlalu Raih Perhatian Ramai. Wah, Memang Mengimbau Memori Sungguh. Zali Pun Dah Besar Yer !!

Jika anda pernah menonton filem Senario Lagi yang popular pada awal tahun 2000, pastinya anda mengenali watak seorang bud4k lelaki bernama Zali. Zali merupakan anak kepada Zati dan Azlee iaitu lakonan Syanie dan Azlee Senario.

Beberapa hari yang lalu, Syanie ada berkongsi sebuah video di mana dia mencari Zali yang dilakonkan oleh Al-Hariz setelah hampir 22 tahun berlalu. Video tersebut telah vir4l dan akhirnya Zali berjaya ditemui.

Syanie telah berkongsi di mana dia telah pun berjaya membuat panggilan video dengan ‘anak’ nya itu dan akhirnya mereka telah bertemu dengan kesemua pelakon-pelakon filem Senario Lagi. Wah, memang mengimbau memori sangat.

Al-Hariz atau Zali turut berkongsi beberapa gambarnya bersama kesemua pelakon filem tersebut di akaun Instagram miliknya. Pertemuan mereka ini turut membuatkan ramai peminat filem ini berharap adanya kesinambungan filem tersebut.

Jom tonton video di bawah :

( Kl1k butang KANAN untuk melihat video seterusnya.. )

Sementara itu perkongsian di Instagram Alhariz :

( Kl1k butang KANAN untuk melihat gambar seterusnya.. )

Ramai memberi komen dengan mengimbau kembali watak Zali dalam filem tersebut. Antara komen-komen yang diberikan :

” Rindu korang lawak korang semulaa jadi. Masih teringt botol air yg dia kenc1ng dlm tu kelakor scene tu.. Besar dah zali. Hahaha.. “

” Mntk bang long masukkan zali satu babak pun jadilah untk filem ni baru lah lengkap.. Siapa zali? Please bagitahu tajuk cerita nak tngokk.. “

” Allahu kak syanie bring back so much memories lah haha.. zali dah besarrr.please amik dia berlakon dlm senario reunion.. “

” Itu ke Zali nya. Berapa umur dia sekarang. bnyk lagi yg saya igt. Antaranya skrip yassin “mcm pernah kulihat org ini, tapi di mana ya?” “

” Bagus tend4ng lagi sebelah kaki apek.. Abg wahid ni hahahaha kelakor la.. TK sabar nk tgok korang berlakon kembali.. “

” Zali nak kenc1ng lagi tak? Sesuai la muka mcm syanie campur Azlee.. Zali mana untie umie.. Ni zali yg kenc1ng dlm botol tu kan… haha… comel je.. “

Pastinya pertemuan Al-Hariz dengan pelakon-pelakon filem ini akan membuatkan dirinya kini semakin dikenali ramai. Jika ada kesinambungan filem ini pastinya sangat kelakar. All the best untuk semua pelakon Senario Lagi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Syanie

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT