” Baru tahu abang Zul masih ada ayah lagi, first time nampak gambar bersama.. ” Netizen

Gambar-Gambar Zul Ariffin Bersama Ayahnya Dan Cerita Ketika Zaman Remajanya Raih Perhatian Peminat. Masih Nampak Sihat Ayahnya. Wahh, Ada Simpan Lagi Tin Mil0 Tu Yer. Patutlah B0dy Zul Melet0p !!

Baru sahaja dinobatkan sebagai Pelakon Lelaki Terbaik, nama Zul Ariffin semakin menjadi sebutan ramai. Aktor bertubuh sasa ini masih lagi digelar Hero Pujaan Malaya sekalipun ramai lagi muka baru yang tumbuh bagai cendawan dalam industri seni lakonan negara.

Jarang berkongsikan perihal peribadi di laman sosial, hanya beberapa perkongsian sahaja dikongsikan Zul tentang keluarganya. Meninjau entry terbaru Zul Ariffin, telah dimuatnaik beberapa keping gambar Zul bersama ayahnya, Ariffin.

Tulis Zul di kapsyennya, amat sukar untuk mereka bergambar senyum bersama seperti ini dan kali terakh1r adalah sekitar tahun 2018 yang lalu. Cerita Zul lagi, sudah lebih 3 tahun Zul tidak pulang ke rumah keluarganya di Taiping.

Ini kerana Zul masih dibe1enggu rasa sed1h teringatkan kenangan bersama arw4h ibunya di rumah tersebut. Iyela pastinya setiap cer0k rumah terbayangkan arw4h ibu melakukan rutin harian namun akh1rnya Zul kembali ke teratak ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Cerita Zul berkenaan cara ayahnya training mengangkat berat sejak Zul berumur 13 tahun juga menarik perhatian peminat. Antara komen-komen peminat :

” Laaa ingat aku sorang je pakai tin milo dulu utk barbell. Pastu tin susu cap junjung utk dumbell. Kim salam pel0k ci0m your dad bro.. ” – Norman Hakim

” First time nampak gambar Zul bersama dengan ayah.. Alhamdulillah semoga ayah Zul sentiasa sihat, dipanjangkan usia dan dirahmati Allah selalu.. Aamiin.. “

” Such a beautiful journey of you and dad.. Such an inspiration.. well deserved.. Big applause. I’m so proud of you boss.. “

” Comelnya ayah Zul, masa muda dulu mesti handsome macam Zul ni. I’m proud of you n your “hero” pakcik ariffin.. “

” Dah lama tunggu b0ss post ni, b00m. Semoga sentiasa sihat pakcik.. Ingatkan Zul dah tak ada ayah. Cute anak beran4k senyum.. “

” Both sama ada lesung pipit, comel ayah senyum. Time muka ayah serius, tak0t saya tengok hehe. The real Zul Ariffin.. “

” Same dgn arw4h ayah sy. Nk beli angkat besi tu mahal. Ayah buat sdri btg besi simen dlm tin milo memang legend.. “

” Bang, ayah hands0me bang. Baru tahu abang Zul masih ada ayah lagi. Semoga pakcik dikurniakan kesihatan yang baik. Aamin.. “

Kenangan dan pengalaman ketika muda mengajar kita erti kehidupan dan ayah pastinya inginkan yang terbaik untuk anaknya. Semoga ayah Zul dikurniakan kesihatan yang baik dan Zul terus menjadi anak yang soleh untuk ayah tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zul Ariffin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..