” Alhamdulillah, caption last tu yang paling win.. ” – Netizen

Aeril Zafrel Kongsi Gambar Bersama Keluarga Tercinta Selepas Tempoh Kuarant1n Tamat. Alhamdulillah, Tapi Kapsyen Last Tu Tak Boleh Tahan !!

Bulan Januari merupakan bulan yang menguji buat Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sekeluarga di mana Aeril disahkan positif C0v1d-19. Biarpun begitu pasangan Aeril dan Wawa tetap berpikiran positif sepanjang temp0h kuarant1n yang dilaksanakan di rumah mereka.

Hasil tinjauan di laman Instagram milik Aeril, telah dikongsikan gambar Aeril sekeluarga selepas habis tempoh kuarant1n. Di ruangan kapsyen Aeril berterima kasih dan bersyukur atas doa semua dan akhirnya Aeril bebas dari penyak1t C0v1d-19.

Gambar tersebut diambil di ruang tamu rumah mereka. Jelas kelihatan Wawa dan anak-anak tidak ready ketika gambar tersebut dirakam terutamanya si bongsu, Soffya. Comel betul melihat keluarga ini yang akhirnya dapat bersatu kembali.

Namun yang menariknya adalah ayat terakhir dalam kapsyen Aeril yang berbunyi ‘ Biarlah gambar diaorang tak ready ke apa, yang penting gambar aku on point‘. Alahai, kelakar betul si Aeril, ada sahaja idea untuk dijadikan bahan lawak.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

Perkongsian Aeril meraih banyak tanda suka daripada peminat. Rata-rata bersyukur atas kesembuhan Aeril. Antara komen-komen mereka adalah :

” Adaaa jee caption dia.. ” – Anita Baharom

” Dia amik gambar dia yg paling hensem je, Takde ada yang tak comel dalam family sampai ke kucing pun comel, Ingatkan kaum wanita je guna alasan tu.. raja tikt0k pun sama.. “

” Copia muka tk ready pon comel jee eyy ger4m, Alhdulillah.. semoga bos & family sentiasa dlm lindungannye, alhamdulillah lepas ni kita tengok gelagat tikt0k dgn anak2 dia pula.. “

” Dengan kucing2 pun tak ready lgi… Sian kucing, Alhamdulilahh, semoga sihat sihat selalu boss, Alhamdulillah stay safe aeril, lepasni jaga betul ii diritu.. “

” Syukur alhamdulillah.. gambar org lain semua tak ready presiden je ready, Caption last tu yg paling win, Nak4lnya dia… gambar dia je nk on point.. “

” Syukur Alhamdulillah dgn izin Allah aeril_zafrel kembali sihat dan dapat bersama anak3 dan isteri Aamiin Ya Allah Ya Mujib.. “

” Yg pnting gmbar aku on point Kurang asam jawaa… abtw alhamdulullah semua da dpt brkumpul semula.. T.cre semua, Tetiba muka dia ja yg stable.. “

” Tak pernah tak buat lawak, Ingatkan nak kata tak ready tak apa, tetap cantik ke apa, rupanya puji diri sndiri, hahaha. Allhamdulillah. comelĀ² semua.. “

Dapat kembali bersama keluarga tercinta sudah semestinya perkara yang membahagiakan buat Aeril. Hanya ucapan syukur yang dapat diungkap saat ini. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Aeril sentiasa sihat dan berbahagia bersama keluarga tercinta.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aeril Zafrel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..