” Alamak, dah terpandang. Fuh ada ent1ti.. ” – Netizen

Nora Danish K0ngsi Gambar Bersama Kapsyen Jangan Pandang Belakang, Namun Re4ksi Nedim Di Belakang Buat Peminat Terhibur. Ser4m Sejuk Tengok Muka Bos Ned !!

Bintang drama Puteri ini sememangnya memiliki kecantikan dan kejelitaan semulajadi. Nora Danish yang sentiasa comel dan wajah keanak-anakan ini buat ramai yang menggil4inya. Walaupun sudah bergelar ibu kepada seorang anak, namun Nora kelihatan seperti remaja belasan tahun.

Sifat ceria dan happy go lucky Nora sering membuatkan ramai terhibur terutamanya video Tik Tok nya. Hingga kan pernah dikant0ikan suaminya Nedim gelag4t asyik bermain Tik T0k hingga terleka menyediakan makan tengahari. Namun itu gurauan senda mereka suami isteri yang membuatkan peminat ketawa besar.

24 jam mengadap muka masing-masing, 7 hari seminggu tanpa ada tertinggal setiap detik pada waktu PKP berlangsung buatkan macam-macam gelag4t lucu mereka mula keluar satu persatu. Dan peminat pastinya tertunggu-tunggu apalagi yang akan dibuat oleh Nedim untuk mengus1k Nora. Sweet couple betul !

Menerusi akaun Instagram, Nora Danish telah berkongsikan sekeping gambarnya mengenakan busana berwarna purple yang nampak jelita sekali dengan kapsyen jangan pandang belakang. Namun sudah namanya manusia apa yang dilarang pasti akan dibuat. Rupanya ada bayangan Bos Ned menjel1ng di belakang.

J0m baca perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

Jangan pandang belakang 😬

A post shared by Mrs Nedim (@noradanish) on

Rata-rata netizen terhibur dengan kapsyen Nora ini. Antara komen-komen netizen :

” Alamak, dah terpandang. Fuh ada ent1ti.. “

” Abang long ada kat belakang. Tak0t.. “

” Hahaha terpandang juga walau dah suruh jangan pandang belakang. Hahaha paling manang muka c bos ned hahaha.. “

” Alamak terpandang jugak hahaha.. “

” Terus terpandang. Muka dia ann0y1ng dah tu Nora Danish.. “

” Yang belakang tengah tuh jel1ng-jel1ng jek… Kiki.. “

” Hahahaha.. Nak jugak amik gambar hahaha.. “

” Hahaha. So sweet. Ada yang memerhati.. “

Fuh ada pemerhati tetap di situ nampaknya Nora Danish. Jel1ngan dia mak aii boleh cab0t lar1 ni. Suami dah mencuk4, isteri boleh tersenyum manis lagi. Haha sweet la. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Nora Danish sentiasa gembira dan bahagia bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nora Danish by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..