Connect with us
Abaya Lace

Artis / Selebriti

” Adik Bilal coming soon, gegirl ni.. ” – Netizen

Video Terbaru Neelofa Ketika Sesi Photosho0t Raih Perhatian Ramai. Wah Dah Makin Jelas Baby Bump Lofa, Mesti Ramai Yang Tak Sabar Nak Tengok Adik Bilal !!

Umum mengetahui yang Neelofa kini sedang mengandung anak kedua hasil perkongsian hidupnya bersama Haris Ismail. Neelofa sudah mempunyai seorang anak lelaki yang diberi nama Muhammad Bilal.

Meninjau ke akaun Instagram Lofa World, perkongsian video Neelofa sedang membuat sesi photosho0t telah meraih perhatian ramai. Video ini diambil menerusi Instastory akaun Instagram Neelofa sendiri.

Shawl Airis

Neelofa memakai jubah berwarna pink sentiasa kelihatan cantik walaupun dengan penampilan muslimahnya. Kali ini baby bump Neelofa jelas kelihatan sehinggakan ada netizen mula meneka jantina bayi di dalam kandungan Neelofa.

Perkongsian video ini telah menerima lebih tujuh ratus tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik. Comel sangat pose yang diberikan oleh Neelofa untuk sesi photosh00t ini. Walaupun sudah sar4t, Neelofa tetap nampak menawan.

Tudung Netizen

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan netizen. Ada yang meneka bayi Neelofa kali ini merupakan bayi perempuan. Antara komen-komen yang diberikan :

” Alhamdulillah. macm tak sbr je tnggu baby love kluar. insyaa Allah kemungkinan perempuan baby nya .. amin2 ya rabbal alamin.. “

” Mengandung ke ? Taniah Syukur alhamdulilah.. Masya Allah, cantiknya .. Slalu cantik I is penatsss hehehe.. “

”¬†Comei plop tudung mama bilal.. Nmpk mkin comel.. Forever beautiful.. Tdg yg lofa pki tu, ada jual ke.. “

Cosmoderm

” MasyaAllah cantiknya kesayangan kita sis.. Gegirl ni anak lofa.. Dm tudung neelofa pkai plisss.. cantik lofa.. “

” Masyaa Allah adek bilal coming soon.. Cantik penampilan nelofa skrg pakaian tk ketat…dia pun nmpk kurus pun tak gem0k pun tak Di sebalik dress longgar.. “

” Love u kak lofaaa. cantik, humble, frenly Tak puas tengok cantik sgtttttt.. Always have a special place in ur .. “

” Ya Allah, rahmatmu yang aku harapkan. Janganlah kau serahkan aku pada diriku walau hanya sekelip mata.. “

Sama ada jantina bayi lelaki atau pun perempuan, apa yang penting dilahirkan dalam keadaan sihat. Semoga dipermudahkan segala urusan Neelofa untuk menyambut kelahiran cahaya mata kali kedua pula. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lofa World, Neelofa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Stone Mortar

Hijab Pashmina Anak

Honey Comb Wok

Trending

Flower Pillow

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT