” Ada pulak ‘wanita berhati mulia’ offer diri nak jadi ‘MADU’.. ” – Siti Elizad

Selepas Kegug0ran, Siti Elizad Terima DM Daripada Seorang Wanita Yang Menawarkan Dirinya Untuk Menjadi Madu. Bertabah Lah Elizad !!

Anak merupakan anugerah dan salah satu bentuk rezeki yang dikurniakan oleh Allah dalam setiap perkahwinan. Setiap pasangan yang telah berkahwin pastinya mahu memiliki cahaya mata. Bagi setiap wanita, pengalaman mengandung, melahirkan dan membesarkan anak adalah sangat mengujakan.

Begitu juga impian Siti Elizad yang telah berkahwin selama 5 tahun tetapi masih lagi belum dikurniakan rezeki memiliki anak. Sebelum ini, pastinya ramai mengetahui Elizad telah membuat rawatan IVF. Namun baru-baru ini Elizad telah memaklumkan kandungannya mengalami kegug0ran.

Tinjauan terbaru di akaun Instagram miliknya, Elizad telah berkongsi satu gambar dengan kapsyen telah menerima Direct Messenger (DM) daripada seorang wanita. Apa yang mengejotkan, wanita tersebut telah menawarkan dirinya menjadi madunya ekoran daripada berita kegug0ran yang telah dikongsikan Elizad.

Pastinya Direct Messenger (DM) daripada wanita terbabit merupakan satu tindakan yang tidak dijangka oleh Elizad. Tidak sangka ada juga yang sanggup memberi mesej yang menyak1ti hati seseorang yang baru kegug0ran seperti ini. Perkongsian Elizad ini meraih perhatian peminatnya.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

Meninjau di ruangan komen pula, rata-rata peminat turut menyel4r tindakan wanita yang berani menghantar mesej sedemikian kepada Elizad. Antara komen-komen peminatnya :

“ Bagitau dia nak madu p cari shuib… akak takde jual.. Org tu mesti terpengar0h dgn drama syurga yg kedua… drama sungguh.. “

“ Orang macam tu pun ada, insensit1ve betul.. belum tentu boleh mengandung walau tiada masalah utk mengandung.. Sbb Allah SWT yg tentukan dgn kehendak-NYA.. “

“ Tanya dia, nak kaki kiri ke kaki kanan.. Buat single la akak tajuk madu murahan… hahaha.. tak boleh blah nyeee.. amik kesempatan.. “

“ Reply jew akak tak jual madu.. Berani dia ye.. Dia tak tengok cete Syurga Yg Kedua ni agaknya.. Ni sabrina tauuu.. ada muka tak dia tu ea… Eeeee tak agak nk offer pun.. “

“ Ckp kt pmpm tuhhh meh jd madu ak nk tak lki ak suh cr kn madu utk dia tp kna ade syarat la.. huhuhu.. Mcm2 aihh.. Pgaruh drama ka cmna ni.. “

“ Takde kaitan keguguran with madu.. Klu bg madu tualang takpe juga.. byk khasiatnye… apo la hai.. Mak kita ckp madu mmng manis sedap kak,. cuba letak cili pot0ng kompom pedassss bia terbak4r mulut dia mkn rasakan.. hangg0k dia madu konon.. “

“ Awal2 dah offer diri omg… patutnya doa yang Baik2.. Ada gak Orng Jenis mcm tu sbar jelah sis… sy doakn sis dikuniakm Cahaya Mata 1hari nanti.. “

Difahamkan Elizad akan menjalankan proses IVF seterusnya pada bulan Januari 2021. Kami di Berita Kopak mendoakan Elizad agar sentiasa dipermudahkan urusan, sentiasa terus kuat dan positif dalam usaha mendapatkan zuriat. Aamiin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG elizadsharifuddin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..