” Korang berdua kalau jadi pengacara, mau pec4h dewan orang ketawa.. ” – Netizen

Video Nabila Huda Praktis Jadi Pengacara Bersama Suaminya Buat Peminat Terhibur. Part Suami Kant0ikan Nabila Baca Skrip Atas Katil Tu Memang Win !!

Kalau tengok video Nabila Huda dengan suaminya di akaun Instagram milik Nabila Huda pasti akan buat ramai yang terhibur. Manakan tidak, aksi suaminya Nabila Huda yang sering menyak4t Nabila dan kelakar buat ramai tak kering gusi.

Sikap happy go lucky ditambah pula dengan pengalaman dalam dunia seni hiburan, Nabila Huda telah diberikan tanggungjawab mengemudi malam kemuncak Anugerah Bintang Popular BH Ke-33 yang akan disiarkan secara langsung dari Axiata Arena, Bukit Jalil pada malam ni bersama Datuk AC Mizal.

Ini adalah kali pertama Nabila Huda mengacara dalam majlis yang penuh prestij dan semestinya Nabila Huda turut mempersiapkan dirinya untuk menjadi pengacara yang terbaik dalam majlis anugerah tersebut. Malah menerusi perkongsian di akaun Instagram Nabila, telah berkongsi video dirinya bersama suaminya sedang praktis mengacara.

Sesiapa sahaja menonton perkongsian video itu semestinya terhibur kerana ada sahaja aksi pasangan ini menggeletek hati. Suami Nabila, Izwan sudah boleh menghafal beberapa dialog Nabila untuk ABPBH pada malam ini. Alahai kelakar.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah :

Malah, Izwan juga sempat lagi menyak4t Nabila apabila memec4hkan rahsia isterinya itu walaupun sudah di tempat tidur, masih lagi menghafal skrip dialog. Di ruangan komen, ramai terhibur dengan akan perkongsian video oleh Nabila itu. Antara komen-komen mereka :

” Korang berdua kalau jadi pengacara, mau pec4h dewan orang ketawa..¬† Aku yang tengok video ni pun dah sak1t perut.. “

” Habis lah kau Abil, suami kau lagi power beb mengacara, nanti dia car4s habis job kau Abil, hahahahhaa.. “

” Masuk air betul lah dua laki bini ni, ada ja haa buat hal, tak sah kalau tak bagi orang ketawa, tapi memanhg best.. “

” Mesti kau atas katil asik baca script. Dia menyirap lahtu hahahhahahaha… kant0ikan kau, Masuk air eh dedua.. “

” Hahahahaha mesti terseksa nak tidur dengar org rehearsal. Rehearsal ke mengigau pun taktahuuuuu lah.. “

” Dh 100 kali Abil dok rehearsal dpan cik abg mmg ingt la dia, ¬†jaga-jaga satg dia caras job abil plak nnti.. “

” I’m not old like your partner” tersed4k aku ketawa weh, siap buat tangan lentik lagi, memang ada bakat melawak lah.. “

Kalau tak menyak4t memang tak sah lah suami Nabila ni, sama-sama ‘masuk air’dan saling mengusik antara satu sama lain. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mengucapkan selamat maju jaya buat Nabila untuk mengacara majlis anugerah malam ni.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nabila Huda

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..