” Terbant0t ek abang nak buka baju lepas kena sound, hahaha.. ” – Netizen

Video Perbualan Achey Bocey Kena ‘Sound’ Dengan Isterinya, Anne Buat Peminat Terhibur. Reaksi Achey Part Yang Last Tu Kelakar. Jangan Tak0t Achey, Suami Yang Beli Beras. Hehehe !!

Kalau dah memang ada bakat pelawak tu, buat apa pun semuanya pasti kelakar. Selebriti Achey memang dikenali sebagai pelawak yang serba serbi boleh. Bukan sahaja pandai menghiburkan hati orang, malah dia juga mempunyai bakat dalam bidang nyanyian.

Selain itu, kisah kehidupan seorang yang bergelar selebriti semestinya menjadi perhatian ramai lebih-lebih lagi di laman media sosial. Begitu juga Achey, apa yang yang dikongikan dirinya di laman media sosial semestinya menarik perhatian ramai.

Meninjau di akaun Instagram Achey, telah berkongsi satu video yang telah dirakamkan oleh isterinya, Anne di mana mereka berdua sedang berborak tentang basikal. Menerusi video itu, Achey yang sambil berborak sedang menangg4lkan baju.

Namun paling menghiburkan apabila ketika Achey mahu menanggalkan baju itu, isterinya telah pun memberi amar4n bahawa baju tersebut jangan disepahkan. Reaksi Achey terus kembali memakai baju itu buat ramai yang terhibur melihat aksinya.

Ikuti perkongisan tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-rata  para netizen turut memberikan komen bahawa begitu terhibur melihat pasangan ini saling menyak4t antara satu sama lain. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Jangan tak0t Acey.. Kita yangg beli beras.. Haha Ok la nk lipat baju dulu.. Memang kelakar korang berdua ni.. “

” Kena serg4h terus sarung balik baju yer abang, hahahaha memang kelakar betul reaksi Achey tu, padahal dengar mcm isteri dia pun nak ketawa.. “

” Jangan sep4h-sep4h ya, haha kan kant0i dah Achey, kau mesti suka sepahkan baju ni tu yang Anne bising selalu hahha.. “

” Habis aku ni lepas kahwin nanti. Bakal bini aku jenis tak ckp tinggi, dia terus bantai je ni aku rasa , hahahahaha.. “

” Hahahaha, laki isteri penyanyi, smua suara tinggi beb, cakap biasa pun dah serupa macam askar beb, pitching tinggi.. “

” Pad4n muka, baru nak sep4h kan baju dah kena warn1ng, hahaha kelakar tengok muka Achey kena mar4h.. “

” Akak Anne dah suara macam cikgu disiplin lah, hahaha anak murid dnegar terus jer ikut arahan, hahaha.. “

Memang semp0i pasangan suami isteri ini. Sebagai suami, kenalah ringankan tugas isteri dengan tidak membuat sep4h tak gitu. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Achey dan Anne sentiasa hidup bahagia bersama dan ikatan perkahwinan mereka kekal hingga ke jannah. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Achey Bocey, Anne Achey

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..