” Ad0i that smile, main-main mata pulak dia.. ” – Netizen

Video Ara Adreanna Yang Sedang Asyik Memandang Daddynya, Aliff Aziz Raih Perhatian Peminat. Alololo Ara, Comel Sangat Senyum Sambil Kedip-Kedip Mata Tu. Melting Betul !! 

Sejak wajah Ara Adreanna dided4hkan ibunya, Bella Astillah kepada umum, wajah Ara menjadi perhatian peminat. Segala tentang Ara pastinya mendapat pujian peminat terutamanya matanya yang cantik dan nampak bersinar itu.

Sebelum ini, ada dikongsikan Bella satu video yang menunjukkan reaksi Ara ketika mendengar daddynya, Aliff Aziz menyanyi. Ara yang tidak berkelip mata dan asyik melihat wajah daddynya itu membuatkan peminat terhibur.

Kini menerusi akaun Instagram Ara Adreanna, satu video terkini Ara dimuatnaik yang memaparkan gelagat Ara yang sedang seronok memandang daddynya. Ara yang diletakkan duduk di sofa dan Aliff pula berdiri memerhatikan gelagat puterinya itu.

Pandangan Ara yang tidak lepas mendongak ke atas menampakkan bulu matanya yang lentik. Alahai Ara, sudahlah putih gebu macam anak patung, dibuat pula aksi main mata lagi nampak cute si kecil ini. Seronok sangat tengok daddy gayanya itu Ara sayang.

Jom tonton video di bawah :

Telatah Ara yang senyum dan seakan bermain mata itu meraih perhatian peminat. Makin besar makin chubby Ara ini. Antara komen-komen peminat :

” Masha Allah comel sgt. Saya nk pinjam mata dia. knpa sngt comel. huh.. You really so cute ara. Ala ger4m dekat mulut tu haa.. “

” Comelnya baby Ara, doll eyes sangat. Beautiful eyes, Must be very kind-hearted like her mother.. “

” Eii comelnya, good morning little gorgeous. Fall in love la tengok baby ara ni. The cutest baby.. “

” Astaga kiut juga ni anak ni. Ad0i that smile, admire sangat dengan daddy dia lah. kalau tengok daddy aliff aziz tak berkelip mata dia.. “

” Kenapalah cute sangat.. pinjam lashes Ara. Comeynyeee lahai senyum tu. Mate tu cantik sangat.. “

” Morning ara sayang. Arghh bulu mata dia, main-main mata pulak dia. Comel nyer ara.. suka dia tengok ayah datang.. “

” Ya Allah comelnye . Bulu mata tu eiii ger4m je tengok. muka mummy sgt araa ni, cantik lahai. membesar dengan sihat syg.. “

Gembira dan ceria sungguh baby Ara ini, senyum tak lekang di bibir. Dengan matanya yang cantik dan bulu mata lentik itu, lagi buat peminat ger4m. Semoga Ara membesar dengan sihat dan jadi anak yang solehah dan membahagiakan kedua ibu bapa selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ara Adreanna

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..